Engagerade lagermedarbetare sökes till framtida kund i Gävle!

Engagerade lagermedarbetare sökes till framtida kund i Gävle!

Söker du ett spännande, roligt och fartfyllt jobb inom lager och logistik? Är du dessutom en driven och engagerad person? Då är det förmodligen dig vi söker till vår framtida kund som är placerade i Gävle!

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna är varierande och det kan förekomma orderplock och packning av varor, retur och reklamationshantering men även hantering av truck, där det är ett stort plus om du har truckkort sedan tidigare. För att trivas i rollen bör du även vara en teamspelare som drivs av att nå uppsatta mål.

Arbetstiderna kan vara förlagda på både dagar, kvällar samt helger. Det är därför av stor vikt att du är villig att arbeta ett varierat schema. Tjänsten omfattar heltid.

Detta söker vi:

Du som söker denna tjänst är en resultatdriven person som strävar efter att nå uppsatta mål tillsammans med ditt team. Du är även en självgående person som tar eget ansvar genom att slutföra de arbetsuppgifter som blir tilldelade till dig och frågar hellre en gång extra vid funderingar istället för att riskera göra något fel. Du trivs i ett högt tempo och sprider glädje på arbetsplatsen.

Vi vill vidare att du:
  • Har god fysik.
  • Goda tal- och skriftkunskaper i svenska.
Meriterande:
  • Innehar truckkort.
  • Tidigare erfarenhet inom lager eller logistik.
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Lagermedarbetare, Lagerarbetare

Sökord: Lagermedarbetare, Lagerarbetare
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 18 juni 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com