Produktionsarbetare Gävle

Produktionsarbetare Gävle

Stena Recycling i Gävle sökeren initiativtagande och serviceinriktad

PRODUKTIONSARBETARE

Till vår kund i Sandviken behöver vi stärka upp med en driven person som förstår vikten av ordning och reda. Du kommer tillsammans med en kollega att vara placerad på vår kunds anläggning där ni tar hand om och utvecklar kundens avfall. Är du en självgående och lösningsorienterad person som vill kombinera hållbarhet och service? Då är det dig vi på Stena Recycling söker!

Din nya roll

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa vår kund sortera och bearbeta material på deras anläggning. Arbetet kräver självständighet, driv och god servicekänsla i kontakt med kollegor och kunden. Du förväntas ta ansvar för att hålla ordning och reda samt ha ett stort säkerhetstänk.

I tjänsten förväntas du rapportera fel och brister i material, produkter och rutiner. Därutöver kommer du att vara delaktig i operativa och strategiska möten tillsammans med kund för att förbättra rutiner och arbetssätt i verksamheten samt att driva säkerhetsarbetet framåt. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega på anläggningen och rapporterar till Filialchef.

Vi söker dig som har:
  • Hjullastarkort
  • B-körkort
  • God administrativ förmåga och datavana
Meriterande är om du har erfarenhet från branschen och kunskap inom farligt avfall från industri.

Personliga egenskaper

Du är en självgående och driven person som gör det lilla extra. Att sätta kunden i fokus och alltid ge bästa möjliga service är en självklarhet för dig, och du har ständigt säkerheten i fokus. Du är ansvarsfull, bekväm i att fatta egna beslut och har god förmåga att se vad som behöver prioriteras. Vidare har du ett gott ordningssinne och drivs av att arbeta med ständiga förbättringar och att driva verksamheten framåt. Stor vikt kommer att lägga vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
  • Att bli en del i branschens ledande företag
  • Utbildningar i relevant materialkunskap
  • Möjligheten att vara delaktig i och påverka verksamhetens utveckling
  • Ett varierande arbete med duktiga arbetskamrater
Ansökan
Tycker du att detta verkar intressant och vill veta mer är du välkommen att kontakta Filialchef Marcus Johansson på 010-445 6525. Sök tjänsten omgående då vi gör löpande urval, dock senast den 25 november. Du söker tjänsten nedan genom att klicka på "Ansök".

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Marcus Johansson
Telefon 010-445 6525
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.stenametall.se/
Sista ansökningsdag 25 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stena Recycling gör återvinning till en hållbar affär. Med 1 650 engagerade medarbetare i Sveriges ledande återvinningsbolag skapar vi varje dag långsiktiga lösningar för såväl våra kunder som för samhället i stort. Stena Recycling är en del av Stena Metallkoncernen. www.stenarecycling.se