Projektledare till Sprincom

Projektledare till Sprincom

Sprincom är under stark tillväxt och nu söker vi fler medarbetare till våra team i Gävle och Borlänge.

Nu letar vi efter projektledare och så även sprinklertekniker, som är intresserade av att arbeta med innovativa lösningar i offentliga miljöer.

Har du erfarenhet att ta fram kalkyler, utföra löpande ekonomisk projektuppföljning och utveckla kundrelationer. Är du sprinklerproffs med stenkoll på branschen och van vid högt tempo?

Bra, för det är precis det du behöver vara för att axla rollen som projektledare hos oss. Här kommer du att få agera koordinator, se lösningar där andra ser problem och vara ett stöd till sprinklerteknikerna ute hos kunden. Kort och gott – ett riktigt roligt och spännande jobb för dig som älskar känslan av att se snabba resultat och arbeta nära både kunder och kollegor. När du har blivit varm i kläderna ingår även inslag av ekonomisk planering. Vi ser det som nödvändigt att du har körkort så att du kan ta dig mellan kontoret och våra många kunder runt i vår region.

Du kommer också jobba mer strategiskt som kan tänka både ett och två steg längre. Som projektledare kommer du att arbeta med projekt som löper över längre tid. DU bör kunna hantera ekonomi och strukturera långsiktiga tidsplaner. Som projektledare blir du spindeln i nätet som får gå på spännande byggmöten, driva projekt från start till mål samt hålla kontinuerlig kontakt med våra sprinklertekniker och förse dem med ritningar och materiel.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sandbackens.se
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sprincom är ett Norrlandsbaserat sprinklerföretag med över 70 års erfarenhet av installation och service av sprinkleranläggningar ibland annat bostäder, kommersiella lokaler, industrier och offentliga byggnader. Sedan 2017 ingår Sprincom AB i Sandbäcken-koncernen.