Vi på Spa och Poolbutiken söker en butiksmedarbetare till vår butik i Valbo!

Vi på Spa och Poolbutiken söker en butiksmedarbetare till vår butik i Valbo!

Spa- och Poolbutiken söker nu efter en butiksmedarbetare till vår butik i Valbo. Har du tidigare erfarenheter av att arbeta i butik och gillar service? Är du även självgående, driven och redo för en ny utmaning? Då kan du söka redan idag!

Denna tjänst innebär att du som butiksmedarbetare kommer att ansvara för service och sälj i butiken i Valbo. Arbetstiderna är måndag till fredag mellan 08.00 till 17.00 helgarbete kan komma att variera beroende på säsong. Arbetet omfattar att sälja och ge god service till kunder, ta emot leveranser, lokalvård samt att ha kontakt med leverantörer. Du kommer arbeta en del självständigt och samtidigt ha en nära dialog till dina kollegor och chefer. För att du ska kunna utföra arbetsuppgifterna på bästa sätt krävs det att du:

- har erfarenhet av service både i butik och ute på fältet

- har B-körkort

Vi söker dig som är serviceminded, driven och brinner för att sälja. Du ska även kunna arbeta självständigt och ha ett öga för detaljer.

Vi kommer att göra ett urval av de ansökningar som kommer in för att sedan löpande genomföra intervjuer. Tjänsten ska tillsättas omgående och lönen kommer att vara enligt avtal.

Låter detta intressant? Sök då tjänsten genom att skicka ditt CV och personliga brev till jobb@er-el.se.
Mer info
Email Mejla Spa & pool butiken
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.spapoolbutiken.se
Sista ansökningsdag 6 jan (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spa & pool butiken startades som Er El i Falun AB. Företaget grundades 2013. Vi arbetar med elektriska servicejobb hos privatpersoner och mindre företag. Som en del av firman har vi två spa och poolbutiker en i Falun och en i Valbo. Vi erbjuder helhetslösningar inom pool, spabad, el och jobbar både ute hos kund samt i butik.