Produktionspersonal för sommarjobb till Smurfit Kappa

Produktionspersonal för sommarjobb till Smurfit Kappa

Om företaget

Smurfit Kappa i Sverige täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, praktiska och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solid board. Företaget har 1260 anställda på 11 produktionsenheter och två säljkontor i Sverige. Smurfit Kappa är en av de världsledande tillverkarna av pappersbaserade förpackningar med ca 45.000 anställda över 33 länder och omsättning på 8,6 miljarder € 2017. Smurfit Kappa i Sverige har kontroll över hela kedjan i processen från råvara till färdig produkt. Företagets övergripande mål är att i nära samarbete med kunder ta fram innovativa kostnadseffektiva och attraktiva förpackningar, produkter och displayer som stärker kundernas varumärken. Smurfit Kappa är med hela vägen - från produktionen, på lagret, under transporten och ända fram till att en kund blir nyfiken och stannar till i butiken. Ibland till och med hela vägen hem.

Dina arbetsuppgifter

Till produktionen i Gävle söker vi nu medarbetare för sommarperioden 2020. Vi söker dig som vill jobba inom industrin och är intresserad av att jobba som maskinoperatör, truckförare eller med materialhantering. Du arbetar självständigt och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, men trivs även att jobba nära dina kollegor. På Smurfit arbetar du skift och tjänsten är på heltid, med varierande uppdragslängd beroende på tjänst. Start enligt överenskommelse.

Din profil

Om du är praktiskt lagd och noggrann kommer du trivas bra hos Smurfit Kappa. Du är nyfiken på att lära sig nya saker och gillar du att ta initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos oss då du alltid håller dig sysselsatt. Har du jobbat inom industrin tidigare? Då är det ett extra plus i kanten.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2020-03-29. För vidare frågor kontakta gärna Anton Karlsson på 073-351 27 78 eller anton.karlsson@clwork.se. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anton Karlsson
Telefon 073-3512778
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 29 mars 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se