Lastbilsstation i Gävle söker Trafikledare 100 %

Lastbilsstation i Gävle söker Trafikledare 100 %

I rollen som trafikledare kommer du att vara den som sköter planeringen och dirigerar uppdragen till chaufförerna. Via trafikledningssystemet hanterar du de bokningar som kommer in och dirigerar både upphämtningar och leveranser. Du gör själv avvägningar gällande vilken av de tillgängliga transporterna som passar bäst för inkomna bokningar. I rollen ingår även kontakt med chaufförer, vårt eget kundcenter, kunder och övriga terminaler via mail och telefon, där du t.ex. svarar på frågor om gods och leverans.

Du kommer att sitta på Lastbilsstations kontor i Gävle där du blir en del av ett arbetslag på 2 personer.

Vi söker dig som gärna har tidigare erfarenhet av transportbranschen eller trafik/transportledning. Som person är du flexibel och gillar ett arbete i högt tempo, både självgående och tillsammans med kollegor. Datorvana är mycket viktigt då arbetet innehåller en hel del arbete i olika datasystem och kommunikation per mail. Du är en person som är strukturerad och tar dig an dina uppgifter på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Du gillar också att ge hög service till både kunder och medarbetare.

Svenska är ett krav för tjänsten då arbetets uppgifter kräver det.

Tillträde snarast.

Vid funderingar kring tjänsten vänligen maila: jobb@lastbilsstation.se
Mer info
Email Mejla Skellefteå Lastbilsstation
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 10 feb (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lastbilsstation är ett logistikföretag med sina rötter i Norrland. Vi är etablerade i Gävle, Hudiksvall, Sundsvall, Umeå, Luleå och Skellefteå där vårt huvudkontor ligger. Vi är idag ca 165 anställda och omsätter ungefär 270 miljoner per år.