Vi söker terminalarbetare för sortering till vår terminal i Gävle

Vi söker terminalarbetare för sortering till vår terminal i Gävle

Är du snabb i steget och tycker om att arbeta fysiskt har vi det perfekta jobbet för dig!

Arbetsbeskrivning

I rollen som terminalarbetare vid en av våra största terminaler i Gävle blir du en del av ett team på ca 70 personer. Arbetet består främst av sortering av paket så det gäller att du är snabb i steget och gillar att vara aktiv. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är snabb i steget, noggrann, gillar att arbeta i lag och är strukturerad i ditt arbetssätt. Truck-kort är ett krav. För att trivas i rollen krävs det att du är en aktiv person som gillar att arbeta fysiskt. Det är även en fördel om du tidigare arbetat i terminal och med styckegodshantering.

Om anställningen

Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:

  • Friskvårdsbidrag
  • Förstärkt föräldrapenning
  • Rekryteringsbonus
  • Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
  • Dagligt fika
  • Förmånscykel (from 2023)

Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!

Välkommen att söka tjänsten som terminalarbetare till vår terminal i Gävle redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens "Terminalarbete Gävle".

STATIONERINGSORT: Gävle

OMFATTNING: 100 %

ARBETSTID: Dag

TILLTRÄDE: Snarast
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 6 nov 2022 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.

Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Nu söker vi
dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!