Vi söker C-chaufför för nattarbete till vår terminal i Gävle

Vi söker C-chaufför för nattarbete till vår terminal i Gävle

En av våra största terminaler växer och nu söker vi en C-chaufför för nattarbete. Vi har en ny fordonsflotta och fler nya bilar rullar in löpande.

Arbetsbeskrivning
I rollen som chaufför vid vår terminal i Gävle blir du en del av ett team på totalt 70 personer.

Arbetet består främst i att distribuera gods i Gävle med omnejd under natten. Du arbetar 3 pass/veckan och omfattningen på tjänsten är 90 %.

Hos oss är varje bil en egen ekonomisk enhet och du ansvarar för att den linjen du kör bidrar med positiva ekonomiska resultat till företaget i stort. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.

KvalifikationerVi söker dig som är snabb i steget, är noggrann och trivs med att köra på natten och med varierande arbetstider.

C-körkort/YKB/ADR och Truckkort är ett krav men vi ser gärna att du har vana från styckegodshantering samt traktorvana.

Om anställningenVi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:
  • Friskvårdsbidrag
  • Förstärkt föräldrapenning
  • Rekryteringsbonus
  • Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
  • Dagligt fika
  • Förmånscykel (from 2023)

Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!

Välkommen att söka tjänsten som C-chaufför till vår terminal i Gävle redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens "C-Chaufför natt Gävle"

STATIONERINGSORT: Gävle

OMFATTNING: 90 %

ARBETSTID: Kväll/natt

TILLTRÄDE: Snarast
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 6 nov 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.

Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Nu söker vi
dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!