Vi söker B- och C-chaufförer till vår terminal i Gävle

Vi söker B- och C-chaufförer till vår terminal i Gävle

Vi fortsätter att expandera och öppnar nya linjer. Nu söker vi efter fler chaufförer med B- samt C-behörighet. Vi har en mycket fräsch fordonsflotta och fler nya bilar rullar in löpande.

Arbetsbeskrivning
I rollen som chaufför vid vår terminal i Gävle blir du en del av ett team på ca 70 personer. Arbetet som chaufför består främst i att distribuera gods i Gävle med omnejd men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. Hos oss är varje bil en egen ekonomisk enhet och du ansvarar för att den linjen du kör bidrar med positiva ekonomiska resultat till företaget i stort. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann, självgående och har ett bra kundbemötande. Har du C-behörighets krävs det även YKB samt ADR. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Kunskaper i engelska, CE-behörighet, truckbehörighet liksom tidigare branscherfarenhet samt vana ifrån styckegodshantering är meriterande.

Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning, kostförmån, landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskyddet och dagligt förmiddagsfika. Från 2023 kommer vi även kunna erbjuda våra tillsvidareanställda förmånscykel.
Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!
Välkommen att söka tjänsterna som chaufför till vår terminal i Gävle redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens "Chaufför Gävle".

STATIONERINGSORT: Gävle

OMFATTNING: 100 %, tillträde snarast

ARBETSTID: Varierande (finns möjlighet till både dag/natt)
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.

Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Nu söker vi
dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!