Produktionschef Väg och Anläggning - Gävle

Produktionschef Väg och Anläggning - Gävle

Produktionschef Väg och Anläggning - Gävle

På Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Region Mellansverige består av fem distrikt och ansvarar för Skanskas väg- och anläggningsarbeten i Östergötland, Närke, Dalarna, Sörmland, Västmanland, Uppland samt Gävleborg

Vi söker nu en ny produktionschef till vår verksamhet i Gävle.

Är du redo för nya utmaningar i rollen som produktionschef?

Eller i rollen som platschef, som så många av våra branschkollegor kallar det! Som produktions-/platschef ingår du i ett team där alla har en viktig funktion och du rapporterar till ansvarig projektchef. Du är ansvarig för att arbetet går framåt ute i våra projekt genom styrning av både yrkesarbetare och tjänstemän, där du antingen driver ett större projekt eller flera mindre.
I rollen arbetar du aktivt för att vi når uppsatta mål gällande bland annat tidplaner, inköp, ekonomi och säkerhet. Du planerar produktionen, skapar ett gott samarbete med kunder och underentreprenörer och får energi av att se dina medarbetare utvecklas.

Du tillhör vårt kontor i Gävle men ansvarar för projekt i Gävle med omnejd.

Du är en ledare som drivs av utveckling

Vi söker dig som har erfarenhet av produktion inom mark- och anläggningsverksamhet. Du har akademisk utbildning inom relevant område, alternativt har skaffat dig likvärdig kunskap genom längre erfarenhet. Vill du samtidigt utvecklas inom ditt ledarskap och utmanas i din yrkesroll så är Skanska det rätta företaget för dig!
Du drivs av att utveckla verksamheten och är en innovativ person, samtidigt som du är en god representant för Skanska och våra värderingar. Vi kommer lägga stor vikt vid dina ledarskapsförmågor. Du behöver även vara en duktig kommunikatör då du har många kontaktytor så som medarbetare, beställare och underentreprenörer.

Dagliga resor till och från arbetet förekommer.

Är du ändå fundersam kring vad rollen innebär? Klicka på länken för att få en beskrivning av rollen som produktionschef från en av våra medarbetare:

Ansök idag

eller senast 2018-06-24 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken. Har du frågor? Kontakta projektchef Fredrik Brännvall på 010-449 10 83 eller rekryteringsspecialist Carl-Johan Appelfeldt på 010- 449 26 09.

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.