Eltekniker till Setra Kastet

Eltekniker till Setra Kastet

Dina arbetsuppgifter

Till Setra Kastet söker vi nu en eltekniker med lång erfarenhet inom yrket som är redo att ta sig an nya utmaningar och utvecklas tillsammans med Setra. Som eltekniker på Setra arbetar du brett inom elteknik och automationsteknik i den dagliga driften samt med utveckling av maskinparken. Med din erfarenhet stöttar du dina kollegor i frågor för att hjälpa arbetet framåt. Du arbetar i projekt för att bland annat säkerställa en uppdatering av anläggningen och utveckling av elarbetet. Setra ställer höga krav på rapportering vilket innebär att du även ägnar en del av din arbetstid åt administration i olika system.

Arbetet är förlagt till dagtid med beredskap var fjärde vecka.

Din profil

Vi söker en lugn och trygg person som trivs med att axla en ledarroll. Du är självgående, initiativtagande och strukturerad samt har ett stort säkerhetstänk. För dig är det självklart att dela med dig av den kunskap du har och du agerar gärna mentor åt dina mindre erfarna kollegor.

Till denna tjänst söker vi dig med lång erfarenhet som industrielektriker eller automationstekniker och har bred kunskap inom el och automation. Du är utbildad inom elsäkerhet och har stor erfarenhet av felsökningar. Din datorvana är god och du hanterar vant både Officepaketet och andra rapporteringssystem. Att du har B-körkort är ett krav för att ta sig runt på Setras stora anläggning och det är viktigt att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Ansökan

Ser du dig själv i den här rollen på Setra? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan!

I denna tillsättning samarbetar Setra med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan på Clockworks hemsida, www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-05-16. För frågor kring tjänsten kontakta gärna Josefine Hjelte på 073-351 27 50 eller josefine.hjelte@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefine Hjelte
Telefon 073-351 27 50
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Setra är ett av Sveriges största träindustriföretag och har cirka 800 anställda. I vår koncern ingår åtta produktionsenheter runt om i Sverige, varav sju sågverk och en förädlingsenhet.
I våra anläggningar tillverkar vi sågade och förädlade trävaror, samt bioprodukter, av gran och furu från svenska skogar. Med hjälp av stor kunskap, nytänkande, hög industriell kapacitet och smarta processer förvandlar vi skogsråvaran till klimatsmarta produkter av rätt kvalitet för alla våra kunders behov. Och på så sätt hjälper vi fler av våra kunder att bli mer grönsamma, varje dag.

Setra Kastet har idag 60 anställda och produkterna levereras främst till Japan, Kina, Sverige och Nordafrika.