Säljare inom IT-säkerhet till SecureLink

Säljare inom IT-säkerhet till SecureLink

Här är en unik möjlighet att vara med i starten av en ny region på ett välkänt och resursstarkt företag inom cyber security!

Vi söker dig som vill vara med och utveckla en helt ny region för oss i norra Sverige och arbeta som säljare och Trusted Advisor inom cybersäkerhet! Förutom regionerna Syd (Malmö), Väst (Göteborg) och Öst (Stockholm), ska vi nu etablera region Norr med utgångspunkt i Gävle och Sundsvall. Som säljare kommer du att anta en spännande roll där du har ett tydligt mandat att driva affären och ta tillvara på försäljningsmöjligheterna. Du har ett viktigt uppdrag att på bästa sätt vara med att driva utvecklingen och expansionen av vår nya region, tillsammans med specialiserade ledare, säljare och konsulter.

Är du redo att anta utmaningen?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi på SecureLink är en del av Orange Cyberdefense och ett företag som ständigt utmanar och utvecklar med starka värderingar som kompass i allt vi gör. Tillsammans jobbar vi varje dag för vår vision att bli marknadsledande inom Europa. För att nå hit har vi alltid med oss våra värderingar;
 • Respekt för varandra och våra åtaganden
 • Förtroende för varandra
 • Enkelhet i fokus
 • Innovation - alltid
 • Prestigelöshet
Vi är ett lag av mycket entusiastiska och drivna individer som tillsammans ska bringa värde till våra kunder. Vi vill vara ett "challenger" företag som ständigt utmanar och utvecklar med starka värderingar som kompass i allt vi gör. Som anställd hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får bidra till att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi bringa värde till tusentals användare. Vi är just nu i ett expansivt läge och vi är fast beslutna att nå vår vision " The leader in cybersecurity and managed security services in Europe".

Varmt välkommen att följa med oss på resan!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som säljare inom cyber security kommer du att vara rådgivare, ge rekommendationer och assistera våra kunder med vilka lösningar som passar bäst utifrån deras behov och förutsättningar. Du kommer vara ansvarig för att skapa goda relationer med nyckelpersoner ute hos kund utifrån tilldelade kundkonton. Du kommer du vara med i arbetet kring att bygga upp och utveckla den regionala verksamheten i norr. Detta genom att vara en i laget och arbeta mot vår mission att skydda affärskritisk infrastruktur.

Du kommer bland annat att arbeta med följande:
 • Agera huvudkontakt för alla kommersiella frågor som är specifika för dina kunder
 • Bibehålla, stärka och bygga långvariga kundrelationer och utveckla en "trusted advisor" relation med intressenter och sponsorer hos kund.
 • Vara delaktig i att analysera och kartlägga affärstrender och marknadsutveckling
 • Vara del av den regionala utvecklingen genom att bidra till att ta fram, genomföra och följa upp strategiska affärsplaner
 • Säkerställa bra kvalité i forecast, prognos och kundkontoinformation/statistik.
 • Arbeta med kundplaner och i förekommande fall projektplaner
 • Bearbeta nya kunder samt utveckla affären hos befintliga kunder
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som säljare ingår du i en nationell försäljningsorganisation och du kommer att ha mycket kontakt med övriga säljare i andra regioner. I din roll ingår en del resande, vilket uppskattas uppgå till ca 2 dagar/vecka på sikt. Rollen kräver körkort.

Då kontoren inte ännu är etablerade är placeringsorten relativt flexibel, men utgångspunkten är framförallt Gävle och Sundsvall, med omnejd.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en god affärsförståelse och som har en god förmåga att analysera resultat och nyckeltal. Du är självgående och trivs med att ta ansvar och egna initiativ. Du är resultatorienterad och målinriktad i ditt förhållningssätt. Du trivs i en nätverkande och relationsbyggande roll och har en god kommunikativ förmåga. I rollen behöver du kunna kommunicera flytande på svenska och engelska.

Vi söker dig som har följande bakgrund och kunskap:
 • Erfarenhet från teknisk eller kommersiell roll inom IT-säkerhet
 • Erfarenhet av affärsförhandlingar och anbudsförfarande
 • Erfarenhet av att arbeta med lösningsorienterad försäljning som utgår från kundernas behov snarare än att sälja färdiga lösningar
 • Erfarenhet av att ha affärs- och resultatansvar
 • Kunskap inom operativsystem, nätverk och applikationssäkerhet
 • Kunskap om trender inom Cloud och Cybersäkerhet
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Johanna Gustafsson
Telefon 0701435906
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/