Säljare med ansvar till Gävle

Säljare med ansvar till Gävle

Jobbar du idag som säljare och känner att du är redo för nästa steg i karriären? Vi på Sector Alarm söker just nu dig som brinner för försäljning och vill föra detta vidare till andra.

Sector Alarm är ett stort, nytänkande och målinriktat bolag som idag har drygt en halv miljon kunder. Vi är resultatorienterade, arbetar i ett högt tempo och har en stark företagskultur. Vill du också vara med på vår resa framåt?

Vad är ditt ansvar?

Du säljer en efterfrågad, viktig tjänst som tryggar upp och ger kunderna ett säkrare hem. I tjänsten kommer du tillsammans med dina säljare ansvara för försäljningen i Gävle.
Ni kommer boka och genomföra kundbesök öga mot öga.
Du coachar och stöttar ständigt dina säljare till att utvecklas och prestera på topp.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat med försäljning tidigare och känner att det är dags för nästa steg i karriären. Du drivs av utmaningar, trivs med att arbeta i ett högt tempo och är flexibel och stresstålig. Du har förmågan att inspirera dina medarbetare och coacha dom till att utvecklas och förbättras.

Utöver dina personliga egenskaper är det viktigt att du innehar B-körkort och har ett prickfritt belastningsregister hos polisen.

Vad du kan förvänta dig?

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som ger dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll såväl som personligt. Vi firar framgångar tillsammans med både säljresor och kickoffer. Givetvis är det viktigt att du får rätt förutsättningar för att kunna bli riktigt bra i din nya roll. Därför erbjuder vi dig som vill satsa på din framtid tillsammans med oss ett stort utbildningspaket och ledarskapsprogram.
Du får en förmånlig lön, med fast och rörlig del och givetvis all utrustning som behövs i arbetet samt ett fullt utrustat kontor.

Ansökan

Vad roligt att du är intresserad av tjänsten hos oss! Fyll i dina uppgifter så kommer jag att kontakta dig för en första avstämning. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Telefon 031-809530
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 5 dec 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 3000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike, Italien och Portugal. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.