Säljande Säkerhetskonsult/Larminstallatör, Gävle

Säljande Säkerhetskonsult/Larminstallatör, Gävle

Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en händig säljare som gillar att tävla? Då kan det vara dig vi söker till rollen som Säkerhetskonsult hos oss. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team!

Vad gör egentligen en säkerhetskonsult?

I rollen som säkerhetskonsult påbörjar du din arbetsdag från ditt hem. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig ut till inbokade jobb i Gävle med omnjed och:

  • Gör kundanalyser, arbetar med merförsäljning och rådgivning
  • Erbjuder en skräddarsydd larmlösning utefter deras behov
  • Installerar och programmerar larmen efter kontraktsskrivning med kunden
  • Service och uppdateringar av befintliga larm

När vi frågar våra Säkerhetskonsulter vad de tycker är roligast med jobbet brukar de säga att det är friheten i jobbet och alla fantastiska kundmöten.

För den här tjänsten bör du vara bosatt i norra Gävle.

Vem är du?

Det är viktigt att du trivs i en miljö där du aktivt arbetar med merförsäljning och mot uppsatta mål. Du drivs av att utmana dig själv och du är förbättringsvillig. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med försäljning och motiveras av att träffa kunder och leverera bästa möjliga kundservice utefter kundernas behov. Som person har du ett flexibelt förhållningssätt och en förmåga att hantera förändrade förutsättningar.

Utöver försäljningsdriv behöver du även ha en fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete, och troligtvis har du borrat upp en och annan hylla hemma. Du behöver inte vara utbildad elektriker, men intresset för teknik och att lära sig måste finnas!

Du behöver även uppfylla dessa fyra grundkrav:
  • Inneha B-körkort (manuell växellåda)
  • Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
  • Behärska svenska språket flytande i tal och skrift
  • Möjlighet att åka på tjänsteresor, ca 1 vecka i månaden
Vad kan vi erbjuda?

Du erbjuds en introduktion och utbildning (via Sector Way Academy) för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Utbildningen sträcker sig över tid men de första 3 veckorna får du både teoretisk utbildning samt medåkning med en av våra bästa driftspecialister.

Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar stort och hittar dessutom ofta på roliga aktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor.

Ansökan

Vi kommer att kontakta kandidater löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail men vid frågor kan du höra av dig till frida.bengtsson@sectoralarm.se eller 0738 61 94 00. I din ansökan vill vi att du har med CV och personligt brev och glöm inte berätta för oss varför du har sökt just denna tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Bengtsson
Telefon 0738619400
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.