Säkerhetskonsult, Gävle

Säkerhetskonsult, Gävle

Drivs du av att leverera det perfekta kundmötet? Skulle du dessutom beskriva dig själv som en händig person som gillar merförsäljning och att tävla? Då har du rätt bakgrund för rollen som Säkerhetskonsult hos oss!

Vad gör egentligen en säkerhetskonsult?

I rollen som säkerhetskonsult påbörjar du din arbetsdag från ditt hem. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig sedan ut till kunder i Gävle med omnejd. Du ansvarar för att:
  • Göra en grundlig behovsanalys, så att du kan erbjuda kunden en skräddarsydd larmlösning utefter deras behov
  • Arbeta med merförsäljning och rådgivning
  • Skriva kontrakt, installera larmen och lära kunden larmets funktioner och användningsområden
  • Utföra service och uppdateringar av befintliga larm
När vi frågar våra säkerhetskonsulter vad de tycker är roligast med jobbet brukar de säga att det är friheten i jobbet och alla fantastiska kundmöten.

Vem är du?

Vi tror att du är vännen i kompisgänget som gör allting till en tävling, oavsett om det handlar om Monopol eller vem som är snabbast i kassan på ICA. Att arbeta med merförsäljning och att nå uppsatta mål är vardag och något som motiverar dig, för du vill ständigt förbättras! Kanske har du tidigare erfarenhet från butiksarbete och vill ta nästa steg ut till kunderna?

Utöver försäljningsdriv behöver du även ha en fallenhet för praktiskt och tekniskt arbete, troligtvis har du borrat upp en och annan hylla hemma. Du behöver inte vara utbildad elektriker, men intresset för teknik och att lära sig måste finnas!

För den här tjänsten bör du vara bosatt i norra Gävle.

Du behöver även uppfylla dessa fyra grundkrav:
  • Inneha B-körkort (manuell växellåda)
  • Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
  • Behärska svenska språket flytande i tal och skrift
  • Möjlighet att åka på tjänsteresor, ca 1 vecka i månaden
Vad kan vi erbjuda?

Fantastiska kollegor, frihet under ansvar där du själv har möjlighet att påverka din lön - riktigt bra betalt för den som bemästrar jobbet! Dessutom är det en riktigt trygg arbetsplats där vi sätter en ära i närvarande ledarskap. Du börjar med introduktion och utbildning via Sector Way Academy för att du ska känna dig väl förberedd inför kommande arbetsuppgifter. Introduktionsutbildningen sträcker sig över tid, men redan de tre första veckorna får du både teoretisk utbildning och medåkning med någon av våra mest erfarna Säkerhetskonsulter.

Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar stort och hittar dessutom ofta på roliga aktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor.

Ansökan

Vi kommer att kontakta kandidater löpande så ansök redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via mail men vid frågor kan du höra av dig till Frida Bengtsson på frida.bengtsson@sectoralarm.se eller 0738 61 94 00. I din ansökan vill vi att du har med CV och personligt brev och glöm inte berätta för oss varför du har sökt just denna tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Frida Bengtsson
Telefon 0738619400
Område Gävle
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.