Administratör inom företagsförsäkring

Administratör inom företagsförsäkring

Är du en klippa på administration och service? Söker du en stabil, ansvarsfull och varierad tjänst i en dynamisk miljö? Söderberg & Partners söker en strukturerad och lösningsinriktad administratör inom SAK-försäkring till ett av våra kontor i Gävle.

Som administratör inom företagsförsäkringar kompletterar du våra rådgivares arbete genom att handlägga och följa upp olika försäkringsärenden. Du fungerar även som support till rådgivarna i den administrativa processen med våra kunder. Arbetsuppgifterna är breda och varierade då vi arbetar med såväl motor- fastighets- och företagsförsäkringar vilket innebär att du som administratör har mycket kontakt med såväl kunder som försäkringsgivare.

Kontoret ligger på Drottninggatan 10 i Gävle, och här arbetar fyra trevliga kollegor varav tre rådgivare och en administratör.

Vi söker dig som är öppen och har en förmåga att skapa goda relationer. Du har en vilja att självständigt organisera, ta tag i och slutföra både korta "puckar" och strategiska arbetsuppgifter. Du har ett positivt förhållningssätt och ett stort ordningssinne.
  • Erfarenhet av administration, gärna inom försäkringsbranschen
  • Minst gymnasial bakgrund
  • Är ansvarsfull, strukturerad och noggrann
  • Är effektiv med sinne för detaljer
  • Har en positiv grundsyn, är serviceinriktad och strävar efter att ständigt överträffa förväntningar
Välkommen med din ansökan!

Placering: Drottninggatan 10, Gävle

Tillträde: Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag:
2019-04-02

Kontaktperson: Lars Rosenkvist, 026-54 60 64

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Kontaktperson Lars Rosenkvist
Telefon 026-54 60 64
Område Gävle
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?