Säljare, Gävle

Säljare, Gävle

Till distrikt Stor-Stockholm/Uppland/Södra Norrland söker vi nu en: Säljare

Är du en resultatinriktad relationsbyggare med dokumenterad erfarenhet av framgångsrik försäljning? Är du nätverkande och vill arbeta med långsiktiga relationer? Då kan du vara den person vi söker.

Hejco är ett starkt varumärke inom lätta arbetskläder och arbetar i segmenten vård, städ, hotell och restaurang. Här får du som gillar utmaningar chansen att vara med på en utvecklande och spännande resa för ett varumärke på stark frammarsch.

Tjänsten

Du representerar vårt varumärke Hejco i ett distrikt där vi har en stor potential till utveckling. Försäljningsarbetet består av att bearbeta och utveckla befintliga kunder samt attrahera nya kunder till Hejcos kundportfölj. Hejco jobbar både mot kommuner, privata bolag samt ÅF och tvätterier. Denna säljroll kommer att bearbeta kommuner och privata bolag. Du har budgetansvar gällande omsättning, lönsamhet samt kostnader. Utöver den affärsmässiga försäljningsprocessen med offert, avtals- och marknadsföringsarbete kommer du också hålla i utbildningar, utprovningar av klädkollektioner, presentera och sälja in nyheter och kampanjer, medverka på mässor och kund evenemang. Du kommer att lägga stor del av din tid på att driva nykundsförsäljning genom egen aktiv bearbetning. Självfallet tillbringar du större delen av din tid på fältet och du trivs med att vara på resande fot. Tjänsten innefattar ca 120 resdagar med ca 20-30 st övernattningar per år.

Din Profil

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en utåtriktad, självständig och strukturerad person som brinner för försäljning. Du är ambitiös, lösningsorienterad och kan fatta beslut på en affärsmässig nivå. Du är tydlig i din kommunikation och är duktig på att inspirera. Eftersom branschen präglas av långa säljcykler, krävs hög uthållighet och god förmåga att bygga relationer externt såväl som internt.

Vi förutsätter att du har förmågan att självständigt ta det övergripande ansvaret för utvecklingen av ditt ansvarsområde/försäljningsdistrikt och har en stark vilja att lyckas. Du har en grundinställning som är genuint positiv, har lätt för att göra prioriteringar och utföra ditt arbete både effektivt och med bra resultat.

Vi ser att du är bosatt i Uppsala/Gävle regionen och har minst fem års dokumenterad erfarenhet av framgångsrik B2B-försäljning. Vidare har du god erfarenhet av att arbeta mot uppsatta mål/budget och av att bearbeta både befintliga och nya kunder. Du känner dig trygg med avtals- och offerthantering samt interna verksamhetssystem.

Vidare har du körkort, god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i både tal och skrift samt goda kunskaper i Word, Excel och Power Point.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en spännande roll i en organisation som ligger i framkant inom vår bransch. Vi kommer att ge dig de bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll och ständigt arbeta för att utveckla dig som individ. Du kommer att få marknadsmässiga villkor och verktyg för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt.

Övrigt

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Commercial Manager, Johan Lekman på johan.lekman@hejco.com.

Vi tillämpar löpande urval och ser därför framemot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 11 maj.

Hejco erbjuder arbetskläder till målgrupperna vård & omsorg, dental, städ, hotell, restaurang & kök. Varumärket finns representerat i ett 10-tal länder i Europa och omsätter c:a 100 MSEK. Hejco ingår i Fristads Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder. Genom en mix av starka varumärken såsom FRISTADS, KANSAS, ACODE, HEJCO, BRAGARD, MARTINSON, m.fl. erbjuder vi breda och attraktiva sortiment. Koncernen bedriver verksamhet i mer än 20 länder och har tre egna produktionsanläggningar. Läs gärna mer på www.fristads.com

Sökord: Utesäljare, Fältsäljare, Säljare, Area Sales Manager, Area Manager, Account Manager, Distriktsäljare, Regionsäljare, Konsulent, Sales, Field Sales
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!