Konstruktionschef till Rolba

Konstruktionschef till Rolba

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en konstruktionschef

Rolba har en stor produktionsanläggning i Hedesunda som idag är hjärtat av verksamheten med ett huvudkontor där ledning, produktutveckling och produktion finns under samma tak. Rolba ansvarar för hela operativa Supply Chain, från R&D till After Sales. Rolba präglas av ett intensivt och mångsidigt förbättringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt och att etablera sig som en marknadsledande koncern. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.

Konstruktionsavdelningen utgör en viktig komponent i vår framgång. Avdelningen ansvarar för att koncernen har en konkurrenskraftig produktportfölj samt driver ett antal stora och små projekt på en relativt högteknisk nivå. Vårt team arbetar ständigt för att säkerställa att tillverkningsprocessen når de kort- och långsiktiga mål vad det gäller kostnadseffektivitet, produktivitet, leveransprecision och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Att arbeta hos oss innebär att arbeta i ett högt tempo i en kreativ och spännande miljö, ofta med flera parallella uppdrag. Tillsammans med duktiga medarbetare kommer du att direkt påverka våra produkter och företagets förmåga att nå sina mål. Du kommer till en flexibel organisation där du har stora möjligheter att påverka ditt arbete. Som konstruktionschef i på Rolba ingår du i företagets ledningsgrupp.

Om du dessutom vill få utlopp för din kreativitet och "triggas" av att se ditt avdelningsarbete utvecklas från tanke till färdig produkt kommer du att trivas hos oss. Utveckling, Modularisering, Design samt löpande ritningsarbete är vanliga uppgifter på avdelningen där du blir en viktig del i att leda och fördela arbetet på bästa sätt för att nå uppsatta mål för avdelningen och företaget. I tjänsten ingår också fullt personalansvar för din avdelning bestående av 5 personer med kompetens inom hydraulik, el, 3D CAD, mekanisk konstruktion samt högtycksspolning och vakuumteknik.

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint intresse av ledarskap!

För att lyckas i din roll är du en person som har viljan att ta ett stort ansvar. Du trivs med att leda och driva ditt team mot uppsatta mål och har stort fokus på att uppnå resultat. Att samarbeta med olika avdelningar är en självklarhet för dig och du finner stor glädje i att engagera och entusiasmera dina kollegor.

Din kompetens är också viktigt för oss.
För att bli framgångsrik i din roll som konstruktionschef på Rolba ser vi att du har erfarenhet eller utbildning inom arbetsledning, personalansvar och projektledning samt besitter en god teknisk förståelse. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att jobba nära kunder, besitter ett genuint teknikintresse och har praktiskt erfarenhet av tillverkning. Har du dessutom erfarenhet från fordonsindustrin, design och konstruktion, är utbildad Högskole- eller civilingenjör inom maskinkonstruktion eller motsvarande är det mycket meriterande.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Clockwork Rekrytering & bemanning. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Poria Shademani på tel. 0733512720 poria@clwork.se. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Rolba Svenska AB i Hedesunda grundades 1962, verksamheten omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt. Företaget omsätter ca: 190 mkr och är idag 55st anställda. Vår personal kännetecknas av bred kompetens med ett personligt engagemang. Våra marknadsandelar ökar stadigt i Sverige, Finland, Norge, Danmark samt England och vi är en ledande tillverkare av högkvalitativ utrustning för slamsugning, högtrycksspolning monterade på lastbilschassier. Vår kundkrets finns inom företag och kommuner. Läs mer på www.rolba.se