Mekanikkonstruktör till Rolba

Mekanikkonstruktör till Rolba

Dina arbetsuppgifter

Rolba har en stor produktionsanläggning i Hedesunda som idag är hjärtat av verksamheten med ett huvudkontor där ledning, produktutveckling och produktion finns under samma tak. Rolba i Hedesunda ansvarar för hela operativa Supply Chain, från Produktutveckling till After Sales. Rolba präglas av ett intensivt och mångsidigt förändringsarbete för att säkra företagets strävan till fortsatt tillväxt och att etablera sig som en internationell koncern. Kvalitet, Service och Effektivitet är några av våra viktigaste framgångsfaktorer.

Produktutvecklingen utgör en viktig komponent i vår framgång. Avdelningen ansvarar för att koncernen har en konkurrenskraftig produktportfölj samt driver ett antal stora och små projekt på en relativt högteknisk nivå. Vårt team arbetar ständigt för att säkerställa att tillverkningsprocessen når de kort- och långsiktiga mål vad det gäller kostnadseffektivitet, produktivitet, leveransprecision och kvalitet.

Är du en erfaren konstruktör och vill arbeta i en kreativ roll inom spol och slamsugning?
Arbetet kommer att bestå av att konstruera nya lösningar på våra produkter med variation av arbetsuppgifter och tät kundkontakt. Du kommer att ingå i en grupp om 8 personer i olika roller och du samarbetar tätt mellan försäljning och produktion. Från kundorder till färdig produkt. I dina arbetsuppgifter ingår det att skapa färdiga underlag som är anpassade för produktionen samt att standardiserar produkter som är anpassade efter kundspecifika order. Du kommer även att arbeta såväl med nya ritningar som utveckling samt effektivisering och förbättring av befintliga produkter.

Vårt erbjudande till dig:
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en flexibel organisation där du har stort mått av frihet under ansvar.
Att arbeta hos oss innebär ett varierande arbete i högt tempo i en kreativ och utvecklande miljö med parallella intressanta uppdrag. Du är med och formar konstruktionsavdelning tillsammans med kompetenta personer inom området där du är din egen projektledare och som driver projekten tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder även möjligheten att arbeta hemifrån.

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och mekanik och har förmågan att se helheten.
Rollen innebär mycket samarbete såväl internt som externt och det är med fördel om du har god vana att kommunicera. Vidare är du en person som trivs i en roll med stort ansvar, du är resultatorienterad, självgående och har lätt för att samarbeta med andra.

Din kompetens är också viktigt för oss.

Vi ser gärna att du har en Högskola eller civilingenjörsutbildning inom maskinkonstruktion eller motsvarande. För att lyckas i rollen bör du ha minst 3 års erfarenhet av mekanikkonstruktion och det är meriterande om du har goda kunskaper inom beräkningar och hållfastlära. Det är även meriterande om du har tidigare praktisk erfarenhet av tillverkning samt erfarenhet av tryckkärlsdirektivet. Vidare bör du ha goda kunskaper inom Cad program Inventor/Auto cad samt behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel. 0733512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rolba Svenska AB i Hedesunda grundades 1962, verksamheten omfattar alla steg från idé till leverans av färdig produkt. Företaget omsätter ca: 140 mkr och är idag 55st anställda. Vår personal kännetecknas av bred kompetens med ett personligt engagemang. Våra marknadsandelar ökar stadigt i Sverige, Finland, Norge, Danmark samt England och vi är en ledande tillverkare av högkvalitativ utrustning för slamsugning, högtrycksspolning monterade på lastbilschassier. Vår kundkrets finns inom företag och kommuner.
Läs mer på www.rolba.se