Elektronikingenjör till Rimaster

Elektronikingenjör till Rimaster

Dina arbetsuppgifter

Vi växer och vill nu utöka vår konstruktionsavdelning med en elektronikingenjör. Som elektronikingenjör kommer du att ingå i flera intressanta uppdrag inom fordon-och verkstadsindustrin som anpassas utifrån dina kunskaper. I arbetsuppgifterna ingår att ta fram kundanpassade tekniklösningar med allt från förstudie, design, verifiering, prototypframtagning till införande i produktion, simuleringar och schemaritningar.

Trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa är viktigt för oss så du erbjuds bland annat möjligheten att arbeta på distans, flextid och friskvårdsbidrag. Hos oss får du även den utveckling du behöver för att fortsätta växa inom din roll.

Din profil

För oss är det viktigaste att hitta dig som har rätt driv och engagemang för ditt arbete och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du har som lägst högskoleexamen inom elektronik och goda kunskaper i CAD. Har du dessutom flerårig erfarenhet av hårdvarunära programmering och av att designa elektronikprodukter eller testsystem tror vi att du är rätt person för oss. Vi ser även positivt om du har erfarenhet av simuleringsprogram och simuleringsmetoder.

För att du ska trivas i arbetet tycker du om utmaningar och att lösa komplexa tekniska problem där du får bidra med din kreativa sida. Du tar även ansvar och strukturerar upp ditt arbete på ett tydligt och effektivt sätt. Vidare har du lätt för att samarbeta både inom och utanför din egna yrkesgrupp och talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska, då det krävs i kontakt med kunder och kollegor.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork Bemanning och Rekrytering och hänvisar samtliga frågor till rekryteringskonsult Emelie Timan på 0733-512796 eller på emelie.timan@clwork.se. Läs om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast 31/1.
Mer info
Kontaktperson Emelie Timan
Telefon 073-3512796
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rimaster Development AB är ett tekniskt tillväxtföretag som vågar att utmana! Vår affärsidé bygger på att erbjuda lösningar för utveckling och tillverkning av kablage, elsystem, elektronik och mekaniska produkter med fokus på globalt verksamma systemtillverkare inom de två huvudsegmenten Specialfordon och Industriella system.

Vill du också jobba med det stora i det lilla? Hos oss får du bli en del av just detta, du kommer att arbeta med stora globala kunder som är världsledande i sin bransch och mindre kunder där vi är deras innovativa partner som skapar närhet och enkelhet. Du erbjuds en omväxlande vardag med häftiga uppdrag där du får utveckla framtidens teknik tillsammans med kompetenta medarbetare och kunder. Vill du veta mer och hur vi har det på vårt kontor i Söderhamn? Välkommen in med din ansökan!