Spol-/ slambilschaufför till Gävle

Spol-/ slambilschaufför till Gävle

Tillsammans med kollegor inom Recover-koncernen står vi inför en fantastisk spännande utveckling där vi söker de bästa medarbetarna inom branschen. I och med detta söker vi nu en spol-/ slambilschaufför till Gävle.

Vi erbjuder dig
Ett spännande och omväxlande arbete. Goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. På Relita är vi stolta över att arbeta med bra och moderna fordon.

Vi tillämpar individuell lönesättning och kollektivavtal finns.
Vid anställning gäller 6 månaders provanställning.

Du som person
Du behöver vara stresstålig, ansvarsfull och kunna ta egna initiativ. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla. Du behöver även vara en trygg och säker förare som kan planera din körning väl, både utifrån trafiksäkerhet och miljöpåverkan.

Krav
C-körkort
YKB

Meriterande
ADR-utbildning

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00

Lön/förmåner
Fast lön

Vid frågor kontaktas
Sebastian Parneborg, 010 - 143 01 27.

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Sista ansökningsdag 30 november. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.relita.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.