Kvalitetsmedvetna montörer sökes för uppdrag

Kvalitetsmedvetna montörer sökes för uppdrag

Är du en person som tycker om att arbeta med händerna såsom att skruva och montera? Om du dessutom är kvalitetsmedveten så kan detta vara ett uppdrag för dig.

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Uppdragsgivare:

Randstad AB

Ort:

Gävle/Sandviken

Omfattning:

Heltid

Arbetsbeskrivning:

Vi söker nu montörer till uppdrag som ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Kvalifikationer:

För att vara aktuell för tjänsten bör du ha B-körkort och vara intresserad av skruva och montera. Erfarenhet som bilmekaniker eller montör med industriell bakgrund är meriterande samt el utbildning/vana. Truckkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du noggrann, flexibel och arbetsvillig med ett personligt engagemang. Du är social, tar egna initiativ och är strukturerad. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. För att lyckas i rollen förväntas det att du tar eget ansvar för ditt arbete och att det håller god kvalitetsnivå.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Mer detaljerad information om uppdraget och arbetsuppgifterna ges till de kandidater som går vidare i processen.

Sista ansökningsdag:

2018-09-30

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:

Lars Jonsson, konsultchef, lars.jonsson@randstad.se
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.