Kundservicemedarbetare med intresse för HR-frågor

Kundservicemedarbetare med intresse för HR-frågor

Till en av våra större kunder söker vi dig som vill jobba som konsult och har ett brinnande intresse för service, personal och support. Låter det intressant? Då har vi uppdraget för dig!

I rollen kommer du att vara behjälplig och stöttande i personalfrågor över telefon och via mail. Förutom rena HR-frågor kommer du också att jobba med systemsupport och administration i personalsystem. Du kommer arbeta i ett team och tjänsten spänner brett över HR-fältet vilket ger dig en bred kompetens.

För att lyckas i rollen tror vi att du har genuint intresse av kundservice och du är en riktig problemlösare. Vi tror också att du vill ingå i ett grymt team, att du har förståelse för dina kollegors frågor, agerar lyhört och lösningsorienterat samtidigt som du är serviceinriktad och kommunicerar smidigt med din omgivning. Du får gärna ha erfarenhet av HR men det är inget krav. Då koncernspråket är engelska ser vi det lika självklart att du behärskar det som svenska.

Tjänsten ska tillsättas omgående så välkommen med din ansökan redan idag!

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Gävle/Sandviken

Omfattning:
Heltid

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är en sann lagspelare. Du är prestigelös i ditt arbete och ser att samarbete är nyckeln till framgång. Du har goda IT-kunskaper och lätt för att sätta dig in i nya system. Då arbetet innebär att supportera via mail och telefon är det viktigt att du är bekväm i att använda telefon och dator som dina primära arbetsverktyg.

Vidare är du ansvarsfull och noggrann, med förmåga att självständigt planera, organisera och strukturera upp din arbetsdag. HR-erfarenhet är meriterande. Du behöver vara lyhörd för att förstå organisationens och dina kollegors behov, samt ha en god problemlösningsförmåga. Du trivs med att arbeta i team då du kommer att ha en stöttande roll i verksamheten. Vidare är du en person med hög integritet, du är serviceinriktad, noggrann och strukturerad med detaljfokus.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-30

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Nathalie Löfvenmark, konsultchef, nathalie.lofvenmark@randstad.se
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.