Verkstadsarbetare till Ramirent

Verkstadsarbetare till Ramirent

Om företaget

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner.

Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 10 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen.

Dina arbetsuppgifter

Med kunden i fokus och en härlig laganda kommer du arbeta effektivt inom tre huvudområden: Leverans, Mottagning och Funktionskontroll. Dina arbetsuppgifter består bland annat av dokumentation av processer, inventering, leveranskontroll samt mottagningsbesiktning.

I det dagliga arbetet kommer du ta hand om utgående leveranser, ta emot returer samt utföra funktionskontroller. Tillsammans med dina kollegor upprätthåller du en säker och städad arbetsmiljö.

I tjänsten kommer du att jobba dagtid med planerad start i början av maj som löper till slutet på augusti, med chans till förlängning efter sommaren.

Din profil

Är du praktiskt lagd, jobbar strukturerat och har goda kunskaper samt förståelse gällande maskiner kommer du trivas bra hos oss! Du ligger alltid steget före, har lösningar i fokus och gillar att ta initiativ. Stämmer detta in på dig kommer du aldrig känna dig rastlös i rollen som verkstadsarbetare.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Ramirent. Uppdraget är från maj till augusti. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Anton Karlsson på 0733-512778. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anton Karlsson
Telefon 073-3512778
Område Gävle
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se