Innesäljare i Gävle

Innesäljare i Gävle

Vill du arbeta inom ett ledande serviceföretag i byggbranschen med en av marknadens modernaste maskinparker? På Ramirent är vårt mål att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Nu behöver vi uppbackning på våra kundcenter i Gävle och Sandviken och vi söker en Innesäljare som vill ge våra kunder oslagbar service. Är det du?

Lagspelaren med kunden i fokus
Som Innesäljare ansvarar du för hela processen, från kundens samtal till återlämnande av produkten. Du är en aktiv kontakt för kunden och ser till att uthyrningen genomförs på ett framgångsrikt sätt. På kundcentret präglas dagen av samarbete, tillsammans möter vi kundens utmaningar på ett effektivt sätt.

Detta innebär mer specifikt att du kommer att arbeta med:
  • Hantering av Ramirents uthyrnings- och försäljningssortiment mot företagets kunder
  • Ta emot maskiner och material som kommer i retur från våra kunder Rådgivning i valet av våra produkter
  • Uppläggning och kreditkontroll av nya kunder
  • Samla ihop och lasta de maskiner som ska levereras till kund
  • Proaktivt säljarbete mot kund
Din profil
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller motsvarande
  • Erfarenhet från uthyrningsverksamhet, byggbranschen eller kundserviceyrket är meriterande
  • God datorvana samt talar och skriver svenska och engelska flytande
  • B-körkort är ett krav
För att lyckas i rollen som Innesäljare tror vi att du skapar goda relationer både till kunder och kollegor, där du bygger effektiva kontaktnätverk inom och utanför organisationen. Du fokuserar på kundbehov och kundtillfredsställelse samt visar intresse och förståelse för andra.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är tillsvidareanställning och inom Ramirent tillämpar vi provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 14 mars 2021.
Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Johan Eldh, telefon 026-664526 eller mail johan.eldh@ramirent.se.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.