Resande installatör till QT Systems!

Resande installatör till QT Systems!

Gillar du att arbeta enskilt med stort eget ansvar? Trivs du i ett resande arbete där du utför installationer i mellan- och södra Sverige? Läs vidare så berättar jag mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för QT Systems räkning en Resande installatör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos QT Systems. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som ny i rollen hos QT Systems erbjuds du utbildning på plats i Lycksele där du blir upplärd i system samt hur arbetet utförs. Efter introduktionen kommer du arbeta enskilt som Resande installatör främst i mellan- och södra Sverige. Hur mycket du reser beror på uppdragen du tilldelas. Om du utgår från Örebro ser vi positivt på det.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och QT Systems önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som resande installatör kommer dina dagar gå i ett högt tempo med variationsrika uppgifter. Till en start kommer du främst arbeta med installation av passage- och bokningssystem med internetkopplingar. Beroende av ditt driv att lära nya saker och tidigare erfarenheter kommer du växa i din roll och ta dig an andra typer av arbetsuppgifter så som utbildning av system till kunder.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Installation av passage- och bokningssystem med internetkopplingar
  • Informationssystem över Internet, trapphus- och bokningstavlor
  • Kundkontakt
Vi söker dig som

innehar B-körkort. Har du bakgrund som elektriker, låssmed eller passagesystem är det meriterande men det är inte ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos QT Systems. Du är driven som person som gillar att utvecklas. Du är noggrann och känner glädje över att leverera en bra och snygg lösning. Vidare kommer det sociala naturligt för dig och att prata med kunder är någonting du ser positivt på.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

QT systems ab har sitt säte i Lycksele och startade sin verksamhet i november 2001. Ägarna och de anställda har mer än 25 års erfarenhet från tid och säkerhetsbranschen.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 26 juli (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.