Mekaniskt ansvarig till innovativa Pyrocell

Mekaniskt ansvarig till innovativa Pyrocell

Dina arbetsuppgifter

Pyrocell i Gävle söker nu dig som vill axla rollen som huvudansvarig för underhåll, reparation, planering och revision på den mekaniska sidan av Pyrocell. Om du är en ansvarstagande mekaniker med stor vilja utmanas och utvecklas kanske det är dig vi söker! Läs mer om den här spännande tjänsten nedan.

I rollen som mekaniskt ansvarig är det du som ansvarar för förberedelse och utförande av planerat underhåll på anläggningen. Du är den som sköter planeringen av stoppveckorna och organiserar underhållsarbetet tillsammans med driftpersonalen och eventuell extern personal, samtidigt som du själv arbetar praktiskt med underhållsåtgärder. Ditt ansvar innefattar även inköp, lagerhållning av mekaniska komponenter och revisionsarbete. För det akuta underhållsarbetet och den mekaniska driften av Pyrocell måste du hitta lösningar som på bästa sätt uppfyller verksamhetens behov och budget. Det ingår inget personalansvar i tjänsten.

Vi söker dig som är redo att starta resan tillsammans med oss i maj 2021. Arbetet kommer att vara förlagt till dagtid. Under anställningens början kommer du tillsammans med dina kollegor utbildas i Holland under två hela veckor. Du har även chansen att vara med under de första månaderna fabriken sätts ihop för att på så sätt få en god kunskap om anläggningen innan driftstart.

Din profil

Du som söker tjänsten är en erfaren mekaniker som har arbetat med mekaniskt underhåll tidigare inom process- eller pappersindustrin. För att passa i rollen är det även viktigt att du har erfarenhet av att förbereda planerade underhållsstopp, utföra revisionsarbete och administrativt arbete. Att skapa rutiner, ta fram säkra arbetssätt samt vara ansvarig för att alla system, ritningar, komponenter och dokumentation finns och är uppdaterade är något du gjort förut. Du trivs i en varierad roll där du får arbeta såväl praktiskt som administrativt. Det är viktigt att du har goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift, då flera moment i arbetet sker på engelska.

För att passa i den här rollen tror vi att du motiveras av nya utmaningar och trivs i en varierad vardag. Du är flexibel, prestigelös och hittar gärna nya lösningar tillsammans med dina kollegor. Hög kvalitet är något du alltid strävar efter, vilket innebär att du är både noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du kommunicerar på ett pedagogiskt sätt med såväl kollegor som leverantörer.

Ansökan

Är det du som är Pyrocells blivande mekaniker med huvudansvar att få alla motorer och driften att snurra? Då tar vi gärna emot din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Pyrocell med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan på vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2021-03-07. För frågor kring tjänsten kontakta gärna Josefine Hjelte på 073-351 27 50 eller josefine.hjelte@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefine Hjelte
Telefon 073-3512750
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pyrocell är ett bolag som ägs gemensamt av Setra och Preem. Setra har råvaran, sågspånet, medan Preem har raffinaderier och tankstationer. I Pyrocells pyrolysoljeanläggning som just nu byggs vid Setra Kastets sågverk i Gävle kommer sågspånet att förädlas till bioolja, som sedan vidareförädlas i Preems raffinaderi i Lysekil. Med pyrolysanläggningen i Gävle skapas en ny stark värdekedja för förnybara drivmedel, från skogen till tanken.