Studerar du ekonomi och vill jobba extra på PwC?

Studerar du ekonomi och vill jobba extra på PwC?

Om tjänsten
PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning med 2 800 medarbetare och 34 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 45 000 kunder.

Arbetet på PwC kommer att ge dig möjligheten att arbeta extra under din studietid som revisorsassistent på en av Sveriges främsta revisionsbyråer. På PwC kommer du främst att arbeta med kontroll och granskning av årsredovisningar till Bostadsrättsföreningar, du assisterar bla. vid stickprov på intäkter och kostnader samt hjälper till med annan dokumentation. Arbetet startar i februari 2020 men du börjar med ett några dagars upplärning redan under januari och uppdraget beräknas att vara klart april 2020. Under perioden februari-april bör du vara tillgänglig ca 20 timmar per vecka för att få en bra kontinuitet på arbetet. För rätt person finns möjlighet till extrajobb även före och efter denna period.

I denna rekrytering har PwC valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas därför direkt av Adecco.

Om dig
Du som studerar ekonomi på universitet eller högskola, gärna med inriktning redovisning, och vill ha ett arbete där ditt stora intresse för redovisning och revision kommer till nytta har hittat rätt!

För att du ska trivas och utvecklas inom PwC tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera förtroendefulla kontakter, har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft där ditt driv och din vilja att uppnå goda resultat kommer att ge dig framgång. Din initiativförmåga och administrativa sinne är en förutsättning och kommer att uppskattas och göra skillnad. Läs gärna mer om PwC på www.pwc.se.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via Adecco 023-70 55 96 alt. via ulrika.struve@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Revision, ekonomi, PwC, Adecco, Gävle, student, ekonomiassistent, extrajobb
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.