Studerar du ekonomi och vill jobba extra med revison på PwC?

Studerar du ekonomi och vill jobba extra med revison på PwC?

Om tjänsten
PwC Sverige är marknadsledande inom revision, skatte- och affärsrådgivning med 2 900 medarbetare och 33 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 36 000 kunder.

Arbetet på PwC kommer att ge dig möjligheten att arbeta extra under din studietid som revisorsassistent på en av Sveriges främsta revisionsbyråer. På PwC kommer du främst att arbeta med kontroll och granskning av årsredovisningar till Bostadsrättsföreningar, du assisterar bla. vid stickprov på intäkter och kostnader samt hjälper till med annan dokumentation. Arbetet startar i februari 2020 men du börjar med ett några dagars upplärning redan under januari och uppdraget beräknas att vara klart april 2020. Under perioden februari-april bör du vara tillgänglig ca 20 timmar per vecka för att få en bra kontinuitet på arbetet. För rätt person finns möjlighet till extrajobb även före och efter denna period.

I denna rekrytering har PwC valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas därför direkt av Adecco.

Om dig
Du som studerar ekonomi på universitet eller högskola, gärna med inriktning redovisning, och vill ha ett arbete där ditt stora intresse för redovisning och revision kommer till nytta har hittat rätt!

För att du ska trivas och utvecklas inom PwC tror vi att det är viktigt att du vill och kan etablera förtroendefulla kontakter, har lätt för att samarbeta och besitter en god kommunikativ förmåga. Andra egenskaper som vi värdesätter är initiativkraft där ditt driv och din vilja att uppnå goda resultat kommer att ge dig framgång. Din initiativförmåga och administrativa sinne är en förutsättning och kommer att uppskattas och göra skillnad. Läs gärna mer om PwC på www.pwc.se.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Ulrika Struve via Adecco 023-70 55 96 alt. via ulrika.struve@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Revision, ekonomi, PwC, Adecco, Gävle, student, ekonomiassistent, extrajobb
Mer info
Kontaktperson Ulrika Struve
Telefon 023-70 55 96
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.