Tekniker inom relining till Proline

Tekniker inom relining till Proline

Söker du ett fritt arbete där du får arbeta med kroppen? På Proline får du möjligheten att leverera effektiva och flexibla lösningar med smarta metoder. Här får du arbeta inom ett företag som satsar på sina medarbetares utveckling. Ta chansen och sök tjänsten redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Prolines räkning en reliningstekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Proline. Intentionen är att du efter 6 månader ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Proline är marknadsledare och har i och med det ett gott rykte i branschen. Det går bra för företaget och det är stor efterfrågan på deras tjänster. Beroende på vart Prolines kunder befinner sig och vilka uppdrag du arbetar med förekommer resor i tjänsten och de arbetar i regel måndag-torsdag utifrån planering.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Prolines önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som reliningtekniker hos Proline arbetar du med rörrenovering i fastigheter. Med deras egenutvecklade Proline-och Prosocmetod renoverar du de gamla rören genom att spruta ut en plast invändigt eller fodra röret med ett flexibelt foder, detta för att slippa stambyte.

I arbetet ingår bland annat:
  • Förbereda med täckpapper, resning, rengöring och torkning av rören
  • Renovering av rören genom att sätta foder
  • Filma och dokumentera arbetet och rören för att se att allt ser bra ut och städa undan för dagen
  • Kontakt med fastighetsägare och boende
För detta uppdrag krävs ett utdrag ur belastningsregistret, vi rekommenderar dig därför att beställa det redan vid ansökan via länken: https://polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag/Kontrollera-dina-uppgifter-i-belastningsregistret/. Observera att brevet sedan ska skickas oöppnat till:

Professionals Nord, Stina Andersson
Första Magasinsgatan 5
803 10 Gävle

Vi söker dig som

har B-körkort och trivs med ett fysiskt och flexibelt arbete. Har du erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare, framför allt att renovera med foder är det mycket meriterande.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Du är händig och tycker om att arbeta intensivt och effektivt, du värderar samtidigt att utföra ett noggrant arbete för att leverera bästa kvalité. Du är serviceinriktad och har inga problem med att samtala med kunder.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid, 40h/vecka
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Proline Group är marknadsledare inom rörrenovering i fastigheter. De erbjuder effektiva och flexibla lösningar för att åtgärda dag- och spillvattenledningar så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt både för fastighetsägare och för boende. Med deras egenutvecklade Proline-metod renoverar de de gamla rören genom att spruta ut en plast invändigt. Alternativt använder de deras Prosoc-metod där de vränger in ett flexibelt foder. De är en helhetsleverantör och utför arbetet helt i egen regi, för att kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett professionellt genomförande.

Proline Groups vision är att bli det självklara valet för fungerande spillvattenrör. Läs gärna mer om hur Proline presenterar sig på deras hemsida: https://proline-group.com/sv
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.