Kundansvariga till nyetablering i Gävle!

Kundansvariga till nyetablering i Gävle!

Nu gasar vi!!!!!
Professionals Nord växer så det knakar och nu söker vi dig som vill vara med och etablera Professionals Nord i Gävle. Vi har sedan uppstart 2014 haft en fantastisk framgångssaga och erövrat stad efter stad i Norrland. Det här är en unik möjlighet för dig att vara med och bygga upp vår verksamhet i Gävle tillsammans med våra stjärnor Andreas, Sara och Stina!

Information om tjänsten

Är du en person som drömmer om att göra karriär i Norrland, som älskar att tävla och träffa nya människor? Toppen, då rekommenderar vi dig att söka tjänsten som Kundansvarig hos oss på Professionals Nord. Vi söker en Norrlandsälskande Kundansvarig som kan hjälpa oss att bemöta den stora efterfrågan som finns i regionen, där vi tillsammans skapar arbetstillfällen för Norrland.

Arbetsuppgifter

Som Kundansvarig arbetar du för att säkerställa Gävles näringstillväxt genom att skapa långsiktiga kundrelationer. Det är en av de tuffaste och absolut roligaste utmaningarna du kan åta dig. Gör du slitet som krävs så har du en fantastisk framtid och tillfredställande vardag framför dig med härliga och peppande kollegor. Det är också något helt speciellt med att vara med från dag ett i en ny stad där du får vara med och sätta din prägel samtidigt som du kommer bli en avgörande kugge för etableringen.

I arbetsuppgifterna ingår:
  • Prospektering
  • Mötesbokning
  • Kundmöten
  • Kundmöten
  • Kundmöten, och juste KUNDMÖTEN
När du börjar hos oss kommer du få introduktion, stöd och coachning från vår stjärna Andreas Wilsson. Andreas började själv i rollen för två år sedan och har sedan utvecklats varje dag och slagit rekord på rekord innan han nu avancerat snabbt inom organisationen och fått förtroendet tillsammans med vårt leveransproffs Sara Gagner som varit med och drivit Professionals Nord sedan uppstart. I uppstarten kommer även vår erfarna och energiska konsultchef Stina Andersson finnas med som stöd. Tillsammans bygger ni upp vårt nya kontor i Gävle.

Under din utbildning kommer du bland annat att ha utbildning, sambesök, uppföljning och säljträning i olika nivåer. Vi kommer att lägga oerhört stor vikt vid att utbilda dig till en av de bästa Kundansvariga som finns i branschen. Det ska dock tilläggas att rollen kräver 200 % engagemang och jävlar anamma från din sida!

För dig som är beredd att lägga den tid och det hårda arbete som faktiskt krävs erbjuder vi en vardag där du får känna att du verkligen gör skillnad i arbetet för att stärka vårt vackra Norrland. Som morot har du en riktigt najs provisionsmodell där möjligheter finns att tjäna stålar av det större slaget, eller guldtackor om du hellre föredrar det.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av försäljning inom B2B (eller är du bara säker på att du skulle vara grym på det)
  • När vi ändå är inne på bokstaven B så behöver du ett körkort av denna modell också.
  • Our customers speak Swedish so it's important that you do it too, with a nice flow..
Vi värdesätter att du blir långsiktig i rollen hos oss och då krävs det att du är beredd att ta det lugnt i början för att med små steg ta dig mot toppen... NOT! Du skall visa att du är en vinnarskalle från dag ett, det krävs hårt arbete och ett enormt driv. Vidare ser vi också att du är uthållig, för att testa detta kommer du inledningsvis att stå i jägarställning några timmar och därefter erbjuds du självklart en stol. Dock behöver du inte den så mycket då du spenderar mest tid ute hos kund.

Detta kanske låter svettigt men under tiden som vi alla arbetar hårt kommer vi ha galet roligt tillsammans. Du kommer tillhöra ett engagerat och glädjefyllt gäng av medarbetare och tanken är att ni ska blir fler och fler.
Start: Enligt överenskommelse
Stad: Gävle
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön + provision

Övriga förmåner: Kollektivavtal, sex veckors semester, flexibla arbetstider, sommartid, betalda kundluncher, utbildning, friskvårdsbidrag och tid, företagsresor och mycket mer.

Som du kanske redan vet går det otroligt bra för oss på Professionals Nord, vi har växt från 5 till 40 interna medarbetare på tre år och vi skapar dagligen arbetstillfällen för människor här i Norrland. Vi går nu in i nästa fas och vill fortsätta utveckla Norrländska regionen genom långsiktiga och kvalitativa samarbeten, med lönsamhet för våra samarbetspartners som en självklarhet.

Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att skapa en profil på vår hemsida och ladda upp ditt CV och personligt brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår Vice VD Klas Friberg.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)