Konsultchef till Professionals Nords Gävlekontor

Konsultchef till Professionals Nords Gävlekontor

Vi söker dig som vill stärka Gävle & Norrland genom att hjälpa människor till något av det viktigaste vi har - jobb. Hos oss blir du en del av ett familjärt team som präglas av gemenskap, effektivitet, mod och glädje. Se gärna över vårt Instagramkonto om du vill veta mer om hur vardagen kan se ut med oss! #professionalsnord

Information om tjänsten

I augusti slog vi upp dörrarna för vårt sydligaste kontor och satsning, Gävle. Med oss på resan har vi idag Stina Andersson, rutinerad konsultchef från Sundsvall. Vi har vår seniora Kundansvarig och Teamledare på säljsidan Andreas Wilsson som tillsammans med Kundansvariga Marcus och Mikael säkerställer tillväxten i regionen genom att dagligen representera PN & Norrland hos våra samarbetspartners. Vi har även lyxen att ha vår personalvetarstudent Paulina, från Högskolan i Gävle som kommer in flera gånger i veckan för att avlasta våra konsultchefer och vara en bidragande faktor till balans mellan arbete fritid som är av stor vikt för oss.

Du kommer under din upplärning få hjälp av några av våra absolut duktigaste konsultchefer på bolaget som kommer säkerställa att du känner dig trygg och redo inför din karriärsresa hos oss. Du kommer utbildas av vår vice/VD & Leveranschef så att du har en gedigen kunskapsbas att stå på.

Att vara med i början på en etablering och uppstartsresa är något alldeles särskilt. Du kommer snabbt få en viktig position på bolaget och din insats kommer göra skillnad för helheten. På PN finns stora möjligheter att vara med och påverka och göra skillnad för människan och för Norrland. Här får du även möjligheten att vara med och utveckla etablerade samarbeten.

Arbetsuppgifter

Som konsultchef hos oss på Professionals Nord arbetar du i nära samarbeten med dina kunder, konsulter, assistenter och kundansvariga inhouse. Du är ytterst ansvarig i dina rekryteringsprocesser, främst mot tjänstemannasektorn på hel- och deltid samt vid direktrekryteringar.
 • Kravprofil
 • Annonsskrivning
 • Urval
 • Intervju
 • Referenstagning
 • Kandidatpresentationer
 • Avtalsskrivning
Vidare har du personalansvar över dina anställda konsulter där du hanterar konsultvård, arbetsmiljö, tidrapportering, löner, övrig administration och mycket mer. Du träffar både dina kunder och konsulter under anställningstiden och säkerställer ett uppskattat och långsiktigt samarbete med Norrland i fokus.

Vi söker dig som
 • Är utbildad personalvetare
 • Har B körkort
 • Pratar och skriver svenska flytande då våra kunder kräver det
För att bli långsiktig i rollen tillsammans med oss är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och hjärta från dag ett. Under tiden vi alla arbetar hårt planerar vi även att ha roligt tillsammans och göra det vi älskar - ge människor arbeten!
 • Energispridare
 • Målinriktad
 • Effektiv
 • Teamplayer
Vi har gått från noll till 86 miljoner i omsättning på fyra år och från 4 till 350 anställda, så för att trivas bör du trivas när de går fort. Du är även engagerad i helheten och vill vara med och utveckla Professionals Nord.
Vi värdesätter en balanserad fördelning mellan arbete och fritid och har som målbild att du ska arbeta effektivt när du väl är på plats för att kunna gå hem när dagen är slut och verkligen vara ledig. Vi älskar friskvårdsaktiviteter och det är ett löpande inslag i vår vardag. I år har vi ska vi bland annat springa/gå blodomloppet tillsammans.

Start: 1 Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön + bonus
Kontaktperson: Linnea Lindberg, Vice VD

Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Information om kundföretaget

Som du säkert redan vet går det otroligt bra för oss på Professionals Nord, vi har vuxit varje kvartal fyra år i rad med i genomsnitt 30 procent och vi skapar dagligen arbetstillfällen för människor här i Norrland. Vi går nu in i nästa fas och vill fortsätta hjälpa Norrland med kvalitativa rekryteringsprocesser och vårt hemvändarkoncept. Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. - För ett starkare Norrland!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Personalchef, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.