Ekonomiassistent på deltid till entreprenörsdrivet bolag!

Ekonomiassistent på deltid till entreprenörsdrivet bolag!

Har du ett brinnande intresse för ekonomi och är en fena på struktur? Har du tidigare erfarenhet av bokföring? Toppen! Vi söker nu en person som vill ta sig an denna ansvarsfulla roll som ekonomiassistent! Är du den vi söker? Sök tjänsten redan idag då urvalet sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning en ekonomiassistent. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kundföretaget. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Din blivande arbetsplats har 25 års erfarenhet inom entreprenad och byggnationer och har i dagsläget tre anställda där du blir en härlig förstärkning i teamet! Du kommer arbeta i centrala Gävle tillsammans med vd:n för företaget. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid och omfattar ca 20 timmar i veckan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du ha en ansvarsfull roll där du kommer agera stöd till Vd:n. Dina arbetsuppgifter kommer främst centreras kring ekonomi, administration och dokumenthantering. Du förväntas ta en aktiv roll i att ta fram, förbättra och kvalitetssäkra aktuell projektredovisning och bokföring.

I dina arbetsuppgifter ingår:
  • Bokföring
  • Lönehantering
  • Projektredovisning och stödja bokslutsadministrationen
  • Projektdokumentation
Vi söker dig som

Har utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av bokföring och lönehantering-speciellt inom byggbranschen. Du har god datorvana och kunskap inom något av de vanligaste förekommande redovisningssystemen. Kunskap angående löpande redovisning av moms , arbetsgivaravgifter och av de anställdas skatter är ett krav.

Det är meriterande om du som söker tjänsten innehar B-körkort.

Då du i tjänsten kommer att använda dator som främsta arbetsverktyg ser vi gärna att du har god datorvana, främst inom Word och Excel. Har du erfarenhet med att arbeta med Mac är det meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som ekonomiassistent. Vi tror därför att du som söker är en strukturerad och initiativtagande person som tar ansvar för såväl din egen som verksamhetens utveckling. Vidare är du trevlig och flexibel samt anpassar dig efter vad situationen kräver. På sikt finns goda möjligheter att ta ett större ansvar och gränsen för din utveckling sätts endast av dig själv!

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 072-050 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Ett entrepenadföretag i Gävle som har lång och bred erfarenhet och utför alla typer av byggnationer och entrepenader.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)