Rivstarta karriären som Biträdande uppdragsledare!

Rivstarta karriären som Biträdande uppdragsledare!

Vill du vara en viktig komponent på ett ledande teknikkonsultbolag? Drivs du av utveckling och en variationsrik vardag? Är du en driven och ambitiös person som älskar att utmanas? Då är det dig vi söker till denna ansvarsfulla roll som en biträdande uppdragsledare!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning en civilingenjör, fördel om du även har läst någon form av ekonomiska studier. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos kunden. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Tjänsten omfattar heltid och du kommer att sitta tillsammans med ett härligt team om kompetenta kollegor i Gävle. Resor kommer att ingå i tjänsten och då främst mot Uppsala.

Arbetsuppgifter

Rollen som Biträdande uppdragsledare är affärsinriktad och ditt huvudsakliga uppdrag blir att stötta dina kollegor i större projekt. Du kommer att arbeta med struktur i projekten, bl.a. hantera ekonomi i form av projektcontroller. På sikt finns goda möjligheter att ta ett större ansvar och gränsen för din utveckling sätts endast av dig själv.

Vi söker dig som

Har högskole- eller civilingenjörsexamen eller motsvarande. Du har goda kunskaper i svenska då det krävs i så väl interna som externa kontakter dagligen.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi ser därför att du som söker är driven, tar initiativ och trivs med att arbeta självständigt samtidigt som det är viktigt att du har god samarbetsförmåga. Du har ett stort engagemang och tar ansvar för såväl din egen som verksamhetens utveckling.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner, 072-050 29 91

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 nov (17 dagar kvar)