Isolerare till uppdrag hos kund

Isolerare till uppdrag hos kund

Dina arbetsuppgifter

På uppdrag av kund söker vi nu en isolerare. Du kommer att jobba med cellgummi-isolering på rörkonstruktioner.

Din profil

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av isoleringsarbete. Du är en självständig person som kan ta egna initiativ med hög ansvarskänsla och ett kvalitétstänk. Du trivs att jobba både i team och på egen hand. Allt jobb sker på frihand, då alla produkter är kundanpassade. så det är viktigt att du är klurig, nyfiken och lösningsorienterad.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en lojal lagspelare med goda samarbetskunskaper som bidrar till en god stämning på jobbet.
  • Några års erfarenhet från liknande arbete, i fabrik eller på fält.
  • Yyrkesutbildning eller YH utbildning till isoleringsmontör.
  • B-körkort samt tillgång till bil.
Övrig information

Sista ansökningsdag är 31/10. Vi läser ansökningar och genomför intervjuer löpande under processen och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Sök jobbet på konsultia.se
Intervjuer och rekrytering hanteras helt av Konsultia och alla kontakter och frågor sker via oss. Du kommer att bli anställd via oss som konsult, men för rätt person kan övergång till kund bli aktuell på sikt.
Frågor angående tjänsten besvaras av Anna Westergren på anna@konsultia.se
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PreEnergi är ett företag som vill ta sig an framtiden med ett innovativt driv och miljötänk. Produkterna som tillverkas används av andra företag, till exempel återvinningscentraler, som är ett viktigt steg i att hålla nere verksamheters miljöpåverkan.Till största del tillverkas inget mot lager, utan alla produkter skräddarsys till unika lösningar efter kundens behov och anpassas efter dess verksamhet. På PreEnergi ligger spetskompetensen inom rörsvetsning och tillhörande operationer. Shuntar, växlarshuntar och kombishuntar är några av produkterna som tillverkas på PreEnergi.

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Robertsfors, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se