Ekonomiadministratör till kund i Gävle

Ekonomiadministratör till kund i Gävle

Till en av våra kunder i Gävle söker vi nu efter en ekonomiadministratör som vill arbeta 75 %. Tjänsten beräknas starta omgående och pågå under cirka sex månader.

Urval och intervjuer sker löpande för denna tjänst så tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter som exempelvis att föra protokoll vid möten, hantera kallelser och handlingar samt göra beställningar. Det ingår i dina arbetsuppgifter att sköta fakturering och kontering av leverantörsfakturor. Du kommer även att arbeta med budgetering och rapportering samt delta vid bokslutsarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning och erfarenhet av liknande arbete. Du har en god förmåga att skriva och hantera olika IT-system. Det är meriterande om du har erfarenhet av Agresso samt att arbeta i offentlig verksamhet.

Som person är du lyhörd, kommunikativ och duktig på att planera ditt arbete. Du har en god förmåga att arbeta självständigt, är noggrann och tar ansvar för ditt arbete.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Karin Berglund
Telefon 072-0742006
Område Gävle
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (4 dagar kvar)