Säljare södra Norrland och Stockholm

Säljare södra Norrland och Stockholm

Plannja söker en driven säljare av våra produkter och produktsystem för tak och väggar.

Arbetet innebär nära kontakt med våra många återförsäljare inom byggmaterialhandeln och plåtslagerigrossister, som i sin tur säljer våra produkter till plåtslagare, byggfirmor och privatkonsumenter. Din uppgift blir främst att sälja och marknadsföra Plannjas hela sortiment till befintliga och nya kunder.

I bagaget har du flera års erfarenhet av försäljning till byggvaruhandeln eller någon annan likvärdig bransch. Du har dokumenterad utbildning inom teknisk försäljning eller ledarskap. För att verkligen lyckas i ditt arbete så bör du vara resultatinriktad och jobba mot satta mål, såväl på egen hand som i grupp.
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och roligt arbete med förstklassiga produkter.

Ditt säljdistrikt omfattar södra Norrland samt delar av Stockholm/Mälardalen, och du utgår från hemmakontor. Lämplig bostadsort är någonstans inom distriktet.

För mer information om tjänsten kontakta försäljningschef Magnus Jodérus via e-post till magnus.joderus@plannja.se
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://plannja.se/
Sista ansökningsdag 29 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Plannja är ett av Europas ledande varumärken inom förädlade tunnplåtsprodukter för bygghandel, plåtslageri och småhusindustrin. Från våra produktionsanläggningar i Järnforsen och Landsbro levererar vi produktsystem och logistiklösningar som bidrar till ett estetiskt, enkelt och ekonomiskt byggande.
Plannja ingår sedan 2014 i Ruukki Construction som är en division inom SSAB (Svenskt Stål AB).
SSAB är ett högspecialiserat globalt stålföretag som verkar i nära samarbete med kunderna.Företaget utvecklar höghållfasta stål och tillhandahåller tjänster för bättre prestanda och utifrån ett hållbarhetsperspektiv.