Serviceledare sökes till världsledande företag inom truckar

Serviceledare sökes till världsledande företag inom truckar

Tjänstebeskrivning

I samarbete med vår kund söker vi en engagerad, lyhörd och ödmjuk person som vill leda ett team av kompetenta och hårt arbetande servicetekniker. Är utmaningar något som sporrar dig? Då är det här tjänsten för dig!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för kunds räkning en serviceledare till region Gävle/Dalarna. Tjänsten som serviceledare innebär att du arbetsleder servicetekniker på distans inom regionen.Ditt upptagningsområde är Gävle, Falun, Borlänge, Alfta, Söderhamn och Hallstavik där du besöker såväl dina medarbetare och kunder. Du har ett helhetsansvar i att stötta ditt team och även vara behjälplig i kundärenden för att bibehålla en hög kundnöjdhet. Rapportering sker till den regionala servicechefen.

I rollen som Serviceledare kommer du till exempel att:
  • Bistå dina medarbetare i planering och prioritering av serviceärenden.
  • Ansvara för det löpande personalarbetet inom arbetsmiljö, rehabilitering, rekrytering, löne- och utvecklingssamtal etc.
  • Verka för att arbetet bedrivs i enlighet med de riktlinjer, ramar, rutiner och arbetssätt som gäller inom företaget.
Tjänsten passar dig som vill vara med på företagets framgångsresa och som kan stå bakom ledorden integritet, samarbete, mod och enastående som definierar vilket företaget är och hur de agerar.

I din roll som Serviceledare utgår du från ditt kontor på företagets anläggning i Gävle men kommer att spendera större delen av din arbetstid ute på resande fot. Därför är det av stor vikt att du är strukturerad, lösningsorienterad och van att prioritera ditt och andras arbete.

Krav på person

Vi ser att du är en person som är lyhörd, rak men ödmjuk i din kommunikation och som med hjälp av engagemang vill vara med på företagets framtida resa. Ett teknik- och fordonsintresse ses som nödvändigt för att vara aktuell för tjänsten.

För att lyckas i rollen som serviceledare krävs vidare:
  • Flerårig dokumenterad erfarenhet av att självständigt bedriva operativ arbetsledning inom en teknisk bransch.
  • Att du är trygg i dig själv och i din ledarstil.
  • Körkort B.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbetsledning på distans. Vi ser att du som söker är en person som motiveras av att arbeta mot uppsatta mål, är relationsskapande och nyfiken i ditt förhållningssätt.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: Grundarbetstid 7-16 men då arbetet sträcker sig över en större region samt att tjänsten innebär resor kan det komma att se olika ut.
Plats: Gävle/Dalarna.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Tobias Munkvold på 073-353 75 29. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Kontaktperson Tobias Munkvold
Telefon 073-353 75 29
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.