Servicetekniker till Gävle

Servicetekniker till Gävle

Är du en lösningsorienterad servicetekniker som vill arbeta med en stor variation i arbetet? Vill du få möjlighet att växa med ett företag som månar om sina anställda? Då kan du vara den vi söker!

Tjänstebeskrivning och erbjudande

Vår samarbetspartner letar efter en servicetekniker. Här får du möjlighet att arbeta i deras egna verkstäder och ute hos kund. Du kommer att arbeta med projekt vilket innebär felavhjälpning, installation, service och underhåll. Projekten är ofta tidsbestämda med kund och av våra säljare och du förhåller dig till tidsramar och uppsatta mål. Tjänsten ställer krav på att du är teknisk kunnig och har tidigare arbetslivserfarenhet då det förväntas att du både arbetar med teknisk felsökning och rådgivning gentemot kunderna.

Rollen som servicetekniker innebär bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Felsöka, serva, reparera och installera
  • Utföra serviceuppdrag som innebär nyinstallation, felsökning, service samt förebyggande underhåll av företaget produkter
  • Instruera kunder om drift och underhåll av utrustning
  • Kundkontakt med såväl återförsäljare som slutkunder
  • Nära samarbete med interna kollegor, kunder och andra kontaktytor
Du kommer att arbeta med teknisk problemlösning hos kund. Det är därför av största vikt att du kan analysera, förstå och åtgärda de problem och tekniska utmaningar som du stöter på i arbetet. Eftersom du arbetar självständigt är det av stor vikt att du planerar och samordnar dina egna serviceuppdrag och känner dig trygg med detta.

Personprofil

För att lyckas i tjänsten som servicetekniker ser vi gärna att du har en mekanik- eller industriell utbildning och/eller tidigare erfarenhet från rollen som servicetekniker. Du har med fördel erfarenhet av att serva och reparera maskiner. Vidare har du arbetat i en praktisk roll med felsökning och en hög service gentemot kunder kommer naturligt för dig.

För att du ska trivas i tjänsten så drivs du av att ge god service, kommunicerar väl och har en förmåga att förstå kundens behov. Vidare är du en arbetsam do:er som får dina arbetsuppgifter genomförda och arbetar lösningsorienterat. Som person är du stresstålig och arbetar strukturerat och självständigt. Det är även ett krav att du har körkort och är flexibel för resor i tjänsten och med dina arbetstider. För att lyckas i rollen som servicetekniker är du flexibel, självdriven och målinriktad. Du är även noggrann i ditt arbete samt lösningsorienterad och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid ditt affärssinne och personliga lämplighet.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Gävle

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073 353 75 41. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

SÖKORD: servicetekniker, tekniker, felsökning, industri, verktyg, maskiner, el, mekanik
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 9 mars 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.