Butikssäljare till kund inom Bygg & Verktyg i Gävle

Butikssäljare till kund inom Bygg & Verktyg i Gävle

Har du intresse och kunskap om bygg och verktyg? Har du säljerfarenhet? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Gävle.

Arbetsbeskrivning
PerformIQ söker för kunds räkning en service och säljinriktad person som besitter kunskap inom bygg och verktyg. Tjänsten hos vår kund innebär att du till en början arbetar vid behov, men kan få fast schema beroende på prestation och behov hos kunden.

I rollen kommer du till exempel att:
  • Arbeta i kassan
  • Varuplock
  • Telefonkontakt med kunder
  • Svara på mer komplicerade frågor om material och dylikt
Tjänsten passar dig som har ett proffsigt servicebemötande och som känner sig bekväm att svara på byggrelaterade frågor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en bakgrund inom idrotten och förstår vikten av att göra det lilla extra varje dag.
För att lyckas i rollen krävs vidare:
  • Kassavana
  • Serviceerfarenhet
  • Intresse för Bygg & Verktyg
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Vid behov till en början
Arbetstid: Förmiddag alt eftermiddagspass
Plats: Gävle
Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anton Hovstadius på mailadress anton.hovstadius@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Om performiq
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Kontaktperson Anton Hovstadius
Telefon 073-3537516
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 17 juni 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.