Träarbetare

Träarbetare

Bor du i närheten av Gävle och vill arbeta med köksmontering, försäkringsskador och om- och tillbyggnation? Vi på Peab Bygggservice behöver nu utöka vårt team med ytterligare en träarbetare som alltid har kundens perspektiv i åtanke i ditt arbete och dina beslut. Låter det som ett jobb för dig? Vänta inte med din ansökan!

Vad ingår i arbetet?

Som träarbetare hos oss kommer du att arbeta med köksmontering, försäkringsskador och om- och tillbyggnation. Du blir en del av ett kompetent team som leds av platschefen. Tjänsten är en heltidsanställning och du kommer att arbeta dagtid.

Arbetet är mycket varierande men det ingår dels att utföra åtgärder vid vattenskador samt ha kontakt med kunder, beställare och underentreprenörer. Därutöver kommer du att utföra varierande uppgifter inom snickeri.

Vi söker dig som
  • har yrkesbevis
  • har erfarenhet av arbete som snickare eller träarbetare och byggservice
  • har B-körkort
  • förstår och behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Rollen som träarbetare kräver att du är professionell och kundfokuserad i ditt arbete. Det är viktigt att du utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet. Vidare är du en självständig person som driver på för att föra det dagliga arbetet framåt. Du har inställningen att allt går att lösa.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete.

Kontaktpersoner:

Platschef Roberth Wärnberg (roberth.warnberg@peab.se)

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.