Vi söker Gävles bästa lagermedarbetare till Partykungen för heltidsuppdrag under Halloween

Vi söker Gävles bästa lagermedarbetare till Partykungen för heltidsuppdrag under Halloween

Om företaget

Partykungen.se lanserades på internet hösten 2009. Butiken ägs och drivs av företaget Partyking AB och har sitt säte och huvudkontor i Gävle.
Partykungens affärsidé är att erbjuda ett stort och varierande sortiment av maskeradkläder, partyprylar och roliga presenter för alla åldrar. Vi vill göra det lätt att hitta och köpa roliga och unika festrelaterade produkter med snabba leveranser, bra priser och ett personligt bemötande.

Dina arbetsuppgifter

Som lagerarbetare hos Partykungen arbetar du med att plocka och packa kundordrar. Uppdraget är förlagt dagtid och sträcker sig cirka 3 till 6 veckor.

Din profil

Partykungen söker nu dig som vill arbeta som lagerpersonal under Halloween. Din vilja att lära, flexibilitet och ditt mål att utvecklas gör att du kommer passa för jobbet. Gillar du att ta initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos oss.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Partykungen. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Ida Broman på 073-351 27 56 eller Josefine Hjelte på 073- 351 27 50.
Mer info
Kontaktperson Ida Broman
Telefon 073-351 27 56
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 sept 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.

Läs mer på www.clockworkpersonal.se