Jobba deltid på Partykungens lager i höst

Jobba deltid på Partykungens lager i höst

Om företaget

Kampen för att skapa mer fest i vardagen startades 2009 när Partykungen.se lanserades i Sverige. Idag sprider vi glädje och bekämpar tristessen även i våra grannländer Norge, Danmark och Finland under namnet Partyking. Det gör oss till Nordens ledande onlinebutik av partyprylar, maskeradkläder och presenter, och har sedan start skickat fler än 4 miljoner ordrar (and still counting) till våra nöjda kunder. Man säger att ett gott skratt förlänger livet och vi vill att våra kunder ska leva längst av alla. Partykungen ska göra det enkelt och lätt att ha roligt och göra allt för att bekämpa tristess och den gråa vardagen. Vi är stolta över vårt viktiga uppdrag; FIGHT BOREDOM. Partykungens huvudkontor och lager är beläget i Gävle, där fler än 45 000 produkter ryms i vårt 8300 m² stora lager.

Dina arbetsuppgifter

Halloween närmar sig i snabbare takt än man kan tro och därför söker Partykungen nu Gävles bästa lagermedarbetare för uppdrag under deras högsäsong. För att passa bra i den här tjänsten är du en noggrann och effektiv lagspelare, om dessa egenskaper passar in på dig - läs vidare! Som lagermedarbetare hos Partykungen arbetar du med att plocka och packa kundorder. Du kommer arbeta i högt tempo och med många olika artiklar, så det gäller att du är uppmärksam och noggrann i ditt arbete.

Partykungen söker dig som vill jobba extra vid sidan av studier eller annan sysselsättning om minst 50%, tillexempel du som är pensionär eller har ett eget företag. Uppdraget startar v.33 eller v.34. Fram till och med vecka 40 arbetar du 60% enligt schema som är förlagt måndag till onsdag. Från vecka 41 arbetar du 100% enligt schema som är förlagt måndag till fredag.

Din profil

För att passa bra i rollen på Partykungen har du tidigare arbetat på lager eller i butik. Om du inte har tidigare erfarenhet av liknande arbete kommer du långt med en stark vilja och stor nyfikenhet. Som person är du flexibel, noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta mål. Gillar du dessutom att ta initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos Partykungen!

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Partykungen under cirka 10 till 12 veckor. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Vill du bli en del av Clockwork och jobba på Gävles festligaste företag? Sök då tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, men senast 21/8, då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Tove Skärberg 073-3512718 eller på tove.skarberg@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Tove Skärberg
Telefon 073 351 27 18
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se