Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Partykungen

Finsktalande kundtjänstmedarbetare till Partykungen

Om företaget

Partykungen.se lanserades på internet hösten 2009. Butiken ägs och drivs av företaget Partyking AB och har sitt säte och huvudkontor i Gävle.
Partykungens affärsidé är att erbjuda ett stort och varierande sortiment av maskeradkläder, partyprylar och roliga presenter för alla åldrar. Vi vill göra det lätt att hitta och köpa roliga och unika festrelaterade produkter med snabba leveranser, bra priser och ett personligt bemötande.

Partykungen söker fler finsktalande medarbetare för hösten till deras kundtjänst.

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare på Partykungen kommer du att ha varierande arbetsuppgifter där kundkontakten blir den primära uppgiften. Du blir en del av ett glatt och fartfyllt team som arbetar brett med kundsupport.

Du hanterar ärenden som kommer in via telefon, mail och chat från kunder i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Dina arbetsuppgifter innefattar att hjälpa kunderna med deras frågor kring produkter och order, samt att ta emot beställningar och övrig administrering.

Utöver detta kommer du även att bemanna vår varuutlämning med jämna mellanrum och får möjlighet att träffa våra kunder ansikte mot ansikte.

Din profil

Vi tror att du som söker brinner för att ge riktigt bra service och bemöta kunderna väl. Kanske har du tidigare arbetat med kundtjänst eller administration och trivs med telefon och dator som arbetsredskap.

Arbetet präglas av kontakt med både kunder och kollegor, vi tror därför att du har en god kommunikativ förmåga, är social och har lätt för att samarbeta med andra. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på finska och svenska.

Är vi den du söker? Välkommen med din ansökan redan idag!

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos våra kunder. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Madeleine Scherling på 0733-512736.
Mer info
Kontaktperson Madeleine Scherling
Telefon 0733-512736
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se