Dansktalande kundtjänstmedarbetare till Partykungen

Dansktalande kundtjänstmedarbetare till Partykungen

Om företaget

Partykungen.se lanserades på internet hösten 2009. Butiken ägs och drivs av företaget Partyking AB och har sitt säte och huvudkontor i Gävle.

Partykungens affärsidé är att erbjuda ett stort och varierande sortiment av maskeradkläder, partyprylar och roliga presenter för alla åldrar. Vi vill göra det lätt att hitta och köpa roliga och unika festrelaterade produkter med snabba leveranser, bra priser och ett personligt bemötande.

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare på Partykungen kommer du att ha varierande arbetsuppgifter där kundkontakten blir den primära uppgiften. Du blir en del av ett glatt och fartfyllt team på ett expansivt företag som arbetar brett med kundsupport.

Du hanterar ärenden som kommer in via telefon, mail och chatt från kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Dina arbetsuppgifter innefattar att hjälpa kunderna med deras frågor kring produkter och order, samt att ta emot beställningar och övrig administrering.

Som en bonus blir du dessutom en del av en grupp med stark sammanhållning och öppet arbetsklimat som sitter i nya, fina lokaler.
Utöver detta kommer du även att bemanna vår varuutlämning med jämna mellanrum och får möjlighet att träffa våra kunder ansikte mot ansikte.

Din profil

Vi tror att du som söker brinner för att ge riktigt bra service och bemöta kunderna väl. Kanske har du tidigare arbetat med kundtjänst eller administration och trivs med telefon och dator som arbetsredskap.

Arbetet präglas av kontakt med både kunder och kollegor, vi tror därför att du har en god kommunikativ förmåga, är social och har lätt för att samarbeta med andra. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på danska och svenska.
Vi ser att du gärna är nyfiken och problemlösare som person och har lätt för att sätta dig in i nya system.

I denna tillsättning samarbetar Partykungen med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Sök gärna tjänsten så snart som möjligt, dock senast 2020-01-05.
För vidare frågor kontakta gärna Josefin Lyrberg, 073-3512718.
Mer info
Kontaktperson Josefin Lyrberg
Telefon 073-3512718
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se