Partykungen söker Gävles bästa lagermedarbetare för heltidsuppdrag

Partykungen söker Gävles bästa lagermedarbetare för heltidsuppdrag

Om företaget

Partykungen.se lanserades på internet hösten 2009. Butiken ägs och drivs av företaget Partyking AB och har sitt säte och huvudkontor i Gävle.

Partykungens affärsidé är att erbjuda ett stort och varierande sortiment av maskeradkläder, partyprylar och roliga presenter för alla åldrar. Vi vill göra det lätt att hitta och köpa roliga och unika festrelaterade produkter med snabba leveranser, bra priser och ett personligt bemötande.

Dina arbetsuppgifter

Halloween närmar sig i snabbare takt än man kan tro och därför söker vi nu Gävles bästa lagermedarbetare för heltidsuppdrag hos Partykungen under deras högsäsong. Vi tror att du kommer passa bra i den här tjänsten om du är en noggrann och effektiv lagspelare, om dessa egenskaper passar in på dig - läs vidare!

Som lagermedarbetare hos Partykungen arbetar du med att plocka och packa kundorder. Du kommer arbeta i högt tempo och med många olika artiklar, så det gäller att du är uppmärksam och noggrann i ditt arbete. Uppdraget är förlagt till dagtid under vardagar och sträcker sig cirka 3 till 6 veckor under september och oktober.

Din profil

Vi tror att du passar bra på Partykungen om du tidigare har arbetat på lager eller i butik. Om du inte har tidigare erfarenhet av liknande arbete tror vi att du kommer långt med en stark vilja och stor nyfikenhet. Som person är du flexibel, noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo mot uppsatta mål. Gillar du dessutom att ta initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos Partykungen!

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Partykungen under cirka 3 till 6 veckor. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Vill du bli en del av Clockwork och jobba på Gävles festligaste företag? Sök då tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Josefine Hjelte på 073-351 27 50. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefine Hjelte
Telefon 073-3512750
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 sept 2020 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se