Jobba extra på Partykungens lager i höst!

Jobba extra på Partykungens lager i höst!

Om företaget

Partykungen.se lanserades på internet hösten 2009. Butiken ägs och drivs av företaget Partyking AB och har sitt säte och huvudkontor i Gävle.

Partykungens affärsidé är att erbjuda ett stort och varierande sortiment av maskeradkläder, partyprylar och roliga presenter för alla åldrar. Vi vill göra det lätt att hitta och köpa roliga och unika festrelaterade produkter med snabba leveranser, bra priser och ett personligt bemötande.

Dina arbetsuppgifter

Partykungen söker nu dig som vill jobba extra som lagermedarbetare under hösten, och om du är en målmedveten energispridare med stor kvalitetsmedvetenhet tror vi att du skulle passa perfekt i vår timpool!

Vi söker dig som vill jobba extra vid sidan av studier eller annan sysselsättning om minst 50%. Arbetet kräver inga förkunskaper men vi ser att det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete på lager eller i butik.

Som lagermedarbetare hos Partykungen arbetar du med att plocka och packa kundorder. Tempot är högt och det är viktigt att Partykungens kunder får rätt produkter, därför ställer vi höga krav på noggrannhet. Behovet är som störst kring Halloween men det finns även ett löpande behov under vardagarna större delen av hösten.

Din profil

Vi tror att du kommer göra succé i vår timpool hos Partykungen om du är flexibel, älskar att lära dig nya saker och trivs att arbeta mot uppsatta mål i ett högt tempo. Gillar du dessutom att ta initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos Partykungen!

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Partykungen. Vi förväntar oss att du kan arbeta 1-2 dagar i veckan under höstmånaderna, och det vi kan erbjuda dig som konsult på Clockwork är ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Vill du bli en del av Clockwork och jobba på Gävles festligaste företag? Sök då tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Josefine Hjelte på 073-351 27 50. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefine Hjelte
Telefon 073-3512750
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 sept 2020 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se