Rör- & Anläggningsingenjör till Pöyry

Rör- & Anläggningsingenjör till Pöyry

Är du på jakt efter en långsiktig arbetsplats där du får arbeta med kvalificerade konsultuppdrag hos en arbetsgivare som har väletablerade kunder och historiskt långa uppdrag? Är du nyexaminerad eller om du hunnit skaffa dig något års erfarenhet inom branschen är av mindre vikt då vi söker dig med rätt driv och som vill bli en del av Pöyry!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Pöyrys räkning en Rör- & Anläggningsingenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Pöyry. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

På avdelningen Rör- & Anläggningsteknik arbetar Pöyry med kvalificerade konsultuppdrag främst inom process och energisektorn. Totalt består avdelningen av 25 kompetenta kollegor i varierande åldrar och med olika lång erfarenhet. Gruppen har en god sammanhållning med ett öppet klimat och möjligheten tas ofta att lära av varandra.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Pöyrys önskemål är att alla frågor tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som rör & anläggningsingenjör får du arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra i varierande uppdrag och med den senaste tekniken. En stor del av uppdragen riktar sig mot papper- och massaindustrin men du arbetar även i projekt mot andra branscher. Tjänsten innebär en möjlighet för dig att få insyn i stora system och avancerade anläggningar.

Du kommer arbeta med såväl layoutarbeten, detaljkonstruktioner, ombyggnationer samt förprojekt antingen i enskilda kortare uppdrag, eller som deltagare i större industriprojekt. Där dina egna kunskaper inte räcker till finns stöd att få från kollegor i gruppen.

Vi söker dig som

är utbildad ingenjör med inriktning mot exempelvis energi eller maskin och/eller har några års erfarenhet från arbete som teknikkonsult eller från tjänst inom processindustrin. Det är meriterande om du förutom Autocad behärskar något 3D-program.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Pöyry. Som person ser vi att du har god samarbetsförmåga samt är handlingsorienterad. Då kundkontakt är en naturlig del i tjänsten är det viktigt att du känner dig bekväm i mötet med människor. Då du i rollen representerar Pöyry lägger vi vikt vid att du lever upp till kundernas förväntningar genom att du är bra på att arbeta mot uppsatta mål, är leveransorienterad samt tar ansvar för dina resultat.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Pöyry är övertygade om att de bästa medarbetarna lockar till sig de bästa projekten och att de bästa projekten lockar till sig de bästa medarbetarna. De arbetar i en global miljö med fokus på kunders behov lokalt.

Deras verksamhet handlar om människor. Företagets framgång bygger på medarbetarnas professionalism, erfarenhet, engagemang och kunskap. De strävar alltid efter utmärkta resultat och är alltid inriktade på högsta möjliga kvalitet.

De är en ansvarstagande arbetsgivare med en dynamisk miljö som erbjuder sina medarbetare möjligheter att utvecklas både personligt och professionellt. Målet är att ständigt ha ledande kompetens på alla områden där dem är verksamma.

Läs gärna mer om hur Pöyry presenterar sig på deras hemsida: http://www.poyry.se/
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 9 dec (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.