Maskiningenjör till Pöyry i Gävle/Falun

Maskiningenjör till Pöyry i Gävle/Falun

Är du examinerad maskiningenjör och vill utvecklas inom yrket? Här är chansen att bli en del av Pöyrys erfarna och kompetenta team. Trivs du i en roll där du får använda ditt driv och framåtanda i kombination med att arbeta inom Mekanik och konstruktion? Då har du just hittat din drömtjänst!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Pöyrys räkning en maskiningenjör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Pöyry. Intentionen är att du efter 12 månader ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du kommer tillhöra Pöyrys erfarna team som innefattar kontoren i både Gävle och Falun. Nu söker de ytterligare en medarbetare som vill bli en av gänget och ha som utgångspunkt från någon av orterna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Pöyrys önskemål är att alla frågor tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som maskiningenjör hos Pöyry arbetar du i olika projekt med fokus på att konstruera i bland annat programmet Inventor, du kommer även göra beräkningar för kunder. Då projekten varierar i både storlek och plats kommer du både sitta ute hos kund och inhouse. Resor förekommer som en naturlig del i tjänsten.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Mekanisk konstruktion
  • Beräkningar
  • Delta i olika faser under projektens cykler
  • Beroende på kund och uppdrag är du även delaktig i tillverkningsprocessen
Inledningsvis i din nya tjänst kommer du att få en mentor för att du ska få goda förutsättningar i tjänsten. Hos Pöyry är balans mellan arbets- och privatliv i fokus för att du ska bli långsiktig, detta och mycket mer ligger till grund för deras låga personalomsättning i teamet.

Vi söker dig som

är examinerad maskiningenjör och vill ta dig an denna möjlighet med ett stort engagemang och driv. Då rollen innebär kommunikation med kunder kräver det att du är flytande i svenska och engelska.

För den här rollen kommer vi värdera dina personliga egenskaper högt. Vi ser därför att du har rätt attityd och en god social kompetens då du kommer representera Pöyry ute hos kunder i projekten. Vidare är du orädd för nya utmaningar och drivs av att arbeta proaktivt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle/Falun
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Pöyry är övertygade om att de bästa medarbetarna lockar till sig de bästa projekten och att de bästa projekten lockar till sig de bästa medarbetarna. De arbetar i en global miljö med fokus på kunders behov lokalt.

Deras verksamhet handlar om människor. Företagets framgång bygger på medarbetarnas professionalism, erfarenhet, engagemang och kunskap. De strävar alltid efter utmärkta resultat och är alltid inriktade på högsta möjliga kvalitet.

De är en ansvarstagande arbetsgivare med en dynamisk miljö som erbjuder sina medarbetare möjligheter att utvecklas både personligt och professionellt. Målet är att ständigt ha ledande kompetens på alla områden där dem är verksamma.

Läs gärna mer om hur Pöyry presenterar sig på deras hemsida: http://www.poyry.se/
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 9 dec (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.