Erfaren mekanikkonstruktör Pöyry i Gävle

Erfaren mekanikkonstruktör Pöyry i Gävle

Söker du dig vidare i karriären och vill arbeta hos en arbetsgivare som har den lokala förankringen till sina väletablerade parters med historiskt långa uppdrag? Hos Pöyry får du den bästa balansen mellan privat- och arbetslivet där de tänker långsiktigt i uppdragsfördelningar. Här får du utmanade och utvecklande uppdrag i kombination med att du får arbeta med den senaste tekniken.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Pöyrys räkning en erfaren mekanikkonstruktör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Pöyry.

Du kommer tillhöra Pöyrys erfarna team som innefattar kontoren i Gävle och Falun. På kontoren i Gävle och Falun finns sammantaget ca 70 kollegor och kunderna finns främst bland de större industrierna i närområdet. Vi söker nu dig som vill komplettera vår avdelning med din kompetens

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord, alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som konsult hos Pöyry ingår du i ett team av erfarna ingenjörer som delar med sig av kunskap och stöttar varandra. Tack vare Pöyrys etablerade kundrelationer får du möjlighet att arbeta med ett brett projektutbud inom ett flertal branscher.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Framtagning av tekniska lösningar till maskinutrustning, prototyper, ombyggnader osv.
  • Konstruktion
  • I vissa projekt vara delaktig i tillverkningsprocessen
  • Projektledning
Projekten som du arbetar med kan vara ute hos kunder eller på Pöyrys kontor. Resor förekommer därför som en naturlig del i tjänsten.

Vi söker dig som

är examinerad maskiningenjör och har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Då tjänsten innebär kommunikation med kunder är det ett krav att du är flytande i svenska och engelska.

För den här rollen kommer vi värdera dina personliga egenskaper högt. Vi ser därför att du är förtroendeingivande och har lätt för att skapa goda relationer då du kommer representera Pöyry ute hos kunder i projekten. Vidare arbetar du på ett ansvarstagande och ordningsamt sätt.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Pöyry är övertygade om att de bästa medarbetarna lockar till sig de bästa projekten och att de bästa projekten lockar till sig de bästa medarbetarna. De arbetar i en global miljö med fokus på kunders behov lokalt.

Deras verksamhet handlar om människor. Företagets framgång bygger på medarbetarnas professionalism, erfarenhet, engagemang och kunskap. De strävar alltid efter utmärkta resultat och är alltid inriktade på högsta möjliga kvalitet.

De är en ansvarstagande arbetsgivare med en dynamisk miljö som erbjuder sina medarbetare möjligheter att utvecklas både personligt och professionellt. Målet är att ständigt ha ledande kompetens på alla områden där dem är verksamma.

Läs gärna mer om hur Pöyry presenterar sig på deras hemsida: http://www.poyry.se/
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 9 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.